Mogelijk gemaakt door Blogger.

Trind Caring Colors Herfst 2012

Een nieuw seizoen, dat wil zeggen, nieuwe kleurtjes nagellak, hoera!
Deze zijn meestal geïnspireerd door de mode van het moment. En zo ook bij de nieuwe kleurtjes van Trind. Voor haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie heeft Trind verschillende kleurtrends laten terugkomen uit het kleurenpalet van de herfst/winter collectie 2012.

Zo zijn er twee sparkling colors, nl. Golden Bronze en Champagne Silver, en twee effen kleuren, die je inderdaad ook vaak in de kledij ziet terugkomen deze herfst-winter, een blauwe kleur Petrol Blue en een bordeau-tint Vintage Pink.

Ik testte twee kleurtjes uit van de herfstcollectie, Champagne Silver en Petrol Blue.
Het zijn mijn eerste kleurtjes van het merk, ik had eerder al een handcrème en een nagelverzorgingsset waar ik allebei tevreden van ben, dus ik was wel benieuwd naar de nagellakjes zelf.

Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om nagels mooi en in optimale conditie te houden. Hun formule is een mix van ingrediënten die de nagels verzorgen terwijl de lak een prachtige kleur geeft. Zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang mooi.

Up to the test:
Ik dacht dat de Champagne Silver mijn favoriet van de twee ging zijn. Ik heb het normaal niet echt zo voor blauwe lakjes! Maar deze maal ben ik helemaal verkocht aan de Petrol Blue. Ik vind het een hele mooie kleur.

Het aanbrengen verliep heel vlot, bij de blauwe was eigenlijk zelf één laagje genoeg geweest om een mooi resultaat te hebben, maar ik heb er toch maar twee opgedaan, al is het maar voor wat extra bescherming.
Het zilveren lakje had natuurlijk meer laagjes nodig, hij is redelijk sheer en is het mooist met twee of zelfs drie lagen. Nu had ik het redelijk dik aangebracht, en ook al voelde de lak droog aan, na een half uur-een uur botste ik met mijn nagels ergens tegen en ik mocht helemaal opnieuw beginnen. Dus het best is heel dunne laagjes aan te brengen, en dan wat meerdere over elkaar.
Bij de blauwe had ik dat probleem niet.

Wat vinden jullie van de nieuwe Trind kleuren? En welke is jou favoriet?

Trind Caring Colors - €9.95 (klik hier voor waar ze te koop zijn)