woensdag 14 september 2011

Trind Mini Nagelverzorgingsset

Ik was al langer benieuwd naar de nagelverzorgingsproducten van Trind, doordat ik er altijd zoveel goede verhalen over lees.
Al moet ik zeggen dat mijn nagels voor het moment er goed en gezond uitzien, maar toen ik dit mini setje spotte twijfelde ik niet en moest ik ze mee naar huis nemen.

Ik ging de dag erna al direct aan de slag voor een nail-pampering-moment, en ik moet zeggen, I'm impressed!!
Echt, de producten werken supergoed, ruiken ook heerlijk en mijn nagels zijn er echt nog sterker van geworden, ik ben fan.

Deze set bevat de allerbeste behandeling voor natuurlijk mooie en sterkte nagels:
♦ Cuticle Remover
♦ Cuticle Balsam
♦ Nail Balsam
♦ Nail Repair
♦ Nail Magic, nagelvijl, met 3 verschillende kanten
♦ 1 Manicure Stick

Als je nagels echt de nodige verzorging nodig hebben, belooft Trind dat het mogelijk is binnen de twee weken mooie en sterke nagels te krijgen.
Je moet de producten in verschillende stappen aanbrengen:


1. De extra Mild Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten inwerken en vervolgens de nagelriemen verwijderen met de Trind Manicure stick
2. Daarna de Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1à2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.
3. Om de nagels te egaliseren gebruik je 1 keer om de 4 weken de Nail Magic (eerst zwarte zijde voor toplaagje van de nagel te verwijderen, daarna de witte zijde en als laatste de grijze zijde.
4. Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Enkele minuutjes laten intrekken en daarna het restant in de nagels inmasseren tot ze droog zijn.
5. de eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen. Steeds het vorige laagje verwijderen met nagellakremover. Daarna kan je hem eens per week gebruiken als glanslak of base coat.

Wat denken jullie ervan? En welke producten gebruiken jullie om jullie nagels te verzorgen?

Ik kocht dit setje bij Etos voor €11,99.

11 opmerkingen:

 1. Klinkt als een fijn setje! Prijs valt me nog mee ook. Ik gebruik zelf eigenlijk alleen maar lemony flutter voor mijn nagelriemen. En dat werkt erg goed... als ik verder niet op mijn nagels (en velletjes; nare gewoonte I know) bijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er goed uit, en de prijs valt me 100% mee. Ik moet ook maar eens gaan kijk, geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De producten zien er mooi uit!
  Misschien ga ik hem wel kopen (deze week 20% korting. :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als iets voor mij ! Mijn nagels zien er vreselijk uit nu. Ik gebruik sinds kort Lemony Flutter van Lush en een nagelherstellende lak van de Hema, werkt goed, als ik het tenminte volhou :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trind is echt geweldig. Ik heb ook zo'n setje en mijn nagels zijn nog nooit zo sterk geweest. Vooral de balsam en nail repair vind ik super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig setje, leuk prijsje ook! Ik zal eens in de winkel kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn setje! Ik heb me gisteren twee producten van KOH gekocht, want mijn nagels zijn met die bouw in superslechte staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoor hier ontzettend geoie reacties en kritieken over, als mijn huidige spulletjes op zijn ga ik dit ook aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar kan je dit setje nog kopen? Ik heb al enkele producten gekocht voor de verzorging van mijn nagels, maar zo goed werken die niet :s x

  http://silafriis.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake