Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Nog eens tijd om enkele leuke nieuwtjes op een rijtje te zetten!!

♦ MeMeMe make-up aan 10%
Ik toonde jullie hier al enkele spulletjes van de nieuwe Belgische webshop Dazzling. Reviews van de MeMeMe make-up producten komen heel binnenkort, maar ik wou jullie toch eens op de hoogte houden dat er een leuke actie is in de shop.
10% korting op alle make-up en bij aankoop van 5 make-up spulletjes krijg je een leuk 'not a pencil case' tasje gratis!!

♦ Noë by Ketch'up
In de Brusselse Steenstraat 22 opende vorige week een nieuwe shop, Noë by Ketch'up.
Noë staat bekend om zijn brede waaier aan pumps in 80 verschillende kleurtjes.
Samen met het ruime aanbod aan schoenen is er in de winkel ook een uiterst vrouwelijke kledinglijn te ontdekken met kleedjes van 'Fever' en bijhorende accessoires en kleurrijke nagellak van 'Barry M.'.

♦ Playfull wallets by Francis & Pi
Ik kreeg enkele foto's van de nieuwe Fall Winter collectie van Francis & Pi in m'n mailbox, en deze supercute portemonnee'kes sprongen er echt wel bovenuit.
Ze zijn uniek en leuk, maar jammer dat ze toch niet zo heel goedkoop zijn (lees €85). Ze zijn wel handgemaakt en binnenin zit nog een klein lederen hoesje voor je bankkaart!
(Klik hier voor verkoopspunten)


♦ Shimmer Cubes van The Body Shop
Vanaf het moment dat de eerste Shimmer Cubes van The Body Shop verschenen, zijn deze spectaculaire kubusjes wereldwijd zo populair geworden dat er inmiddels miljoenen zijn verkocht.
En nu zijn ze er in zes nieuwe, uiterst stijlvolle combinaties.
Ze kosten €22 per palette en het zijn supermooie kleuren!

♦ Million Dollar Fragrance by DKNY
DKNY heeft een nieuw geurtje om bij de appeltjesreeks toe te voegen, Golden Delicious.
Een fonkelende bloemengeur met noten als oranjebloesem, witte rozencasablanca lelies, vanille orchideeën en Lelietjes van dalen.

Maar er bestaat nu ook een DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle die gemaakt werd in samenwerking met celebrity juwelier Martin Katz.
Het flesje bestaat uit 14-karaat geel en wit goud, en is bezet met 2700 diamanten en 183 saffieren die samen de Manhattan skyline vormen.
Het flesje gaat de wereld rond, en wordt daarna geveild voor het goede doel, Action Against Hunger, via de DKNY Frangrance facebookpagina.
Pretty Right!!!

Wat vinden jullie van de leuke nieuwtjes?