Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win een Moleskine Bag!!

Edit: Deze winactie is afgelopen!!

Ik vind het superleuk om cadeautjes uit te delen, dus waarom geen twee winacties in één week!!
Jullie kunnen nog steeds meedoen om één van de twee e.l.f. make-upsetjes te winnen (meer info hier), maar vandaag heb ik alweer een nieuwe winactie voor jullie klaarstaan.
Geen beauty of make-up deze keer, maar jullie kunnen een Moleskine bag winnen t.w.v. 75€!! Say what!!


Moleskine is vooral bekend om hun notebooks en agenda's, maar nu hebben ze ook een volledige lijn met tassen ontworpen.
De tassen zullen exclusief verkocht worden bij de Belgische webshop Bagazoo, die handtassen, laptoptassen en reiskoffers aanbiedt van verschillende merken oa. Kipling, Guess, Dolly and Daisy (my favourite, so cute), Friis and Company, Samsonite, Pip Studio and many many more!!!
En nu dus ook het merk Moleskine, en dit vanaf 21 september.

Dankzij de webshop Bagazoo mag ik aan één van jullie een Moleskine bag weggeven, jullie mogen kiezen uit een reporter of een tote bag, t.w.v. €75. Beide tassen zijn zeer ruim, kunnen makkelijk gedragen worden én er past in beide tassen een laptop in!

Hoe maak je nu kans op deze tas?
♦ Like de facebookpagina van Bagazoo
♦ Plaats een bericht op die facebookpagina met de vermelding dat je een tas wilt winnen via Sprinkles on a Cupcake (dat is heel belangrijk dit erbij te vermelden, want er doen ook andere websites mee aan de winactie en bagazoo moet kunnen zien dat jullie meedoen met de wedstrijd via mijn blog), dus je kan er schrijven 'ik maak kans om een Moleskine bag te winnen van Bagazoo via sprinkles on a cupcake'

And that's it!!! Niet moeilijk, duurt niet lang en je maakt kans op een tas van €75!!

Voor een extra winkansje kan je ook tweeten: 'Ik maak kans om een Moleskine bag te winnen van @bagazoo via @PetraCupcake http://bit.ly/q3r6Fk'

De winactie is zowel voor Belgische als Nederlandse deelnemers en loopt tot 20 september 2011 middernacht, de winnaar zal random gekozen worden en wordt persoonlijk op de hoogte gebracht!

Veel succes
Petra x