Mogelijk gemaakt door Blogger.

Trind Mini Nagelverzorgingsset

Ik was al langer benieuwd naar de nagelverzorgingsproducten van Trind, doordat ik er altijd zoveel goede verhalen over lees.
Al moet ik zeggen dat mijn nagels voor het moment er goed en gezond uitzien, maar toen ik dit mini setje spotte twijfelde ik niet en moest ik ze mee naar huis nemen.

Ik ging de dag erna al direct aan de slag voor een nail-pampering-moment, en ik moet zeggen, I'm impressed!!
Echt, de producten werken supergoed, ruiken ook heerlijk en mijn nagels zijn er echt nog sterker van geworden, ik ben fan.

Deze set bevat de allerbeste behandeling voor natuurlijk mooie en sterkte nagels:
♦ Cuticle Remover
♦ Cuticle Balsam
♦ Nail Balsam
♦ Nail Repair
♦ Nail Magic, nagelvijl, met 3 verschillende kanten
♦ 1 Manicure Stick

Als je nagels echt de nodige verzorging nodig hebben, belooft Trind dat het mogelijk is binnen de twee weken mooie en sterke nagels te krijgen.
Je moet de producten in verschillende stappen aanbrengen:


1. De extra Mild Cuticle Remover op de nagelriemen aanbrengen. Enkele minuten laten inwerken en vervolgens de nagelriemen verwijderen met de Trind Manicure stick
2. Daarna de Cuticle Repair Balsam op de nagelriemen aanbrengen. Ongeveer 1à2 minuten laten intrekken en vervolgens het restant in de nagelriemen en nagels inmasseren totdat deze helemaal droog zijn.
3. Om de nagels te egaliseren gebruik je 1 keer om de 4 weken de Nail Magic (eerst zwarte zijde voor toplaagje van de nagel te verwijderen, daarna de witte zijde en als laatste de grijze zijde.
4. Moisturizing Nail Balsam op de nagels aanbrengen. Enkele minuutjes laten intrekken en daarna het restant in de nagels inmasseren tot ze droog zijn.
5. de eerste 2 weken dagelijks een laagje Nail Repair direct op de nagels aanbrengen. Steeds het vorige laagje verwijderen met nagellakremover. Daarna kan je hem eens per week gebruiken als glanslak of base coat.

Wat denken jullie ervan? En welke producten gebruiken jullie om jullie nagels te verzorgen?

Ik kocht dit setje bij Etos voor €11,99.