Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essence Express Dry Drops

Vandaag een budgetproduct voor je nagels, maar pas op, ik waarschuw je: Hard to find!!! Dus als je hem tegenkomt in de winkel, inslaan die handel!!

Ik was al maanden op zoek naar de Express Dry Drops van Essence, ik spotte ze op verschillende andere blogs, en iedereen was er toch heel lovend over!
Ze zouden je nagellak doen drogen binnen de 60sec, en ongeduldig als ik ben als ik mijn nagels gelakt heb, zouden deze zeker van pas komen.

Jammer genoeg kwam ik ze hier nergens in de winkels tegen, maar de lieve lieve Deb van Beautygoddess gaf mij er onlangs eentje cadeau! Bij haar in de buurt vond ze hem wel nog in de rekken, en ze stuurde hem onmiddellijk naar me op!! Wat lief hé, superbedankt Deb!!

Hoe werkt het nu?
Wel, je lakt je nagels en terwijl de nagellak nog nat is, breng je 1 à 2 druppeltjes per nagel aan.
Het werkt met een pipetje, dus je kan makkelijk doseren.
Het is een klein beetje vettig, dus ik leg altijd een keukenpapiertje/kleenex onder mijn vingers en ik moet zeggen, hij doet zijn job goed!!

Of het effectief 60sec is, dat is nu niet echt het geval.
Bij de eerste poging had ik echt na 1 minuutje al eens gevoeld aan mijn nagellak en je zag nog een vingerafdruk staan, en waar ik een iets dikkere laag nagellak had, mocht ik jammer genoeg herbeginnen met lakken.
Maar zowiezo is de nagellak veel sneller droog en ben ik echt heel tevreden met het product.

Ik lak 1 nagel, dan die ik er de drops op, en dan start ik met de volgende nagel enzovoort.
Nadat ik men tien vingers voorzien heb van nagellak, zijn de eerste toch al zo goed als droog!

Ik denk dat hij maar iets van een 2€ kost, dus echt een budgettopper als je het mij vraagt!
Wat denken jullie ervan?