Mogelijk gemaakt door Blogger.

Preppy: Project Blogway Challenge #12

We kregen vorige week een weekje 'verlof', maar deze week stond er alweer een nieuwe challenge klaar bij de Project Blogway wedstrijd waar ik aan deelneem.
(Moesten jullie het nog niet gevolgd hebben, verschillende Belgische bloggers doen mee aan een wedstrijd waar ze elke week met een outfit op de proppen moeten komen volgens een bepaald thema, die meestal door een gastjurylid gekozen wordt. Die persoon kiest er dan ook een winnaar uit en elke week valt er ook iemand af. We zijn nu aan challenge #12 enzijn nog met zes bloggers. Bekijk hier al eens al mijn inzendingen).

Het thema van deze week is 'Preppy'.
Omdat ik niet echt het type ben van schooluniforms, korte rokjes met kniekousen, enz... koos ik hier voor een broek. Ik combineerde het met een blousje met strikjes en bond er zelf ook een zwart lintje rond. Afgewerkt met een zwarte blazer, een diadeem en wat juwelen.
Hope you like it:
Ik ging eerst voor een look gaan mét bril, maar heb die dan toch maar achterwege gelaten, maar mijn sneak peek plaats ik hier ook eens bij, zodat jullie het toch eens kunnen zien.

Blouse: Only/ Blazer: h&m/ Broek: c&a/ Schoenen: New Look/ 
Armbanden: h&m - Pieces/ Ring: Be Angeled

En wat denken jullie ervan?
Jullie kunnen hier stemmen op mijn outfit via de facebookpagina van project blogway, zodat ik zeker niet kan afvallen! Alvast bedankt!

Petra x