Mogelijk gemaakt door Blogger.

Roger & Gallet Crème Sublime Bois D'Orange

Arganolie komt meer en meer voor in verzorgingsproducten, en nu is er ook een handcrème op basis van Arganolie!
Ideaal, want met de koude herfst- en winterdagen die voor de deur staan wordt er hier weer volop handcrème gesmeerd om droge handen te vermijden!!

Mijn favoriet van het moment is de Crème Sublime Bois D'Orange van Roget & Gallet, een crème voor de handen én de nagels met een SPF15, wat ik super vind want je handen worden constant blootgesteld aan zonlicht en handen geven ook snel je ware leeftijd weer als je wat ouder wordt, dus ze beschermen en verzorgen is heel belangrijk.

Deze verzorgende, vochtinbrengende handcrème herstelt en beschermt de handen en houdt ze lang comfortabel en gehydrateerd (acht uur na het aanbrengen) dankzij de pure koudgeperste arganolie, die bekend staat om haar voedende eigenschappen.
Hij heeft de geur van hout en oranjebloesem, en ruikt echt heerlijk. Is wat een zoete, fruitige geur, maar is toch niet over-the-top.

Hij heeft een rijke textuur en duurt eventjes om in te trekken, maar eens het goed in de huid is ingedrongen voelt het niet meer vettig aan. Mijn handen voelen gevoed en zacht, en inderdaad, ook mijn nagels blinken ervan!
Hij blijft ook lang zitten (maar of het echt acht uren zijn, zou ik eens moeten timen).
Hij ziet er ook mooi uit, en heeft een handige dop (altijd beter dan een dop die je eraf moet draaien).
Ik ben alvast fan.

Verkrijgbaar bij de apotheek voor €9.90

Wat denken jullie ervan? Gebruiken jullie dagelijks een handcrème?