Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshop tip: Dazzling

Ik liet jullie hier al een review lezen van de Satin Lip Cream van MeMeMe.
Het was voor mij toen nog een onbekend Engels make-upmerk.
Maar vanaf nu moet je niet meer in de Engelse webshop zijn, maar kan je ook in de nieuwe Belgische webshop Dazzling terecht, die als enige in België dit leuke merk verkopen.

Het is een leuke webshop met niet enkel make-up van het merk MeMeMe, maar ze verkopen er ook unieke juweeltjes (de meeste zijn handgemaakt) en leuke hebbedingen, zoals handtassen, make-uptasjes, iphone/ipod hoesjes en schattige doosjes.

Ik kreeg er deze week een leuk pakketje van toegestuurd, en ik vond het er als een echt cadeautje uitzien, zo mooi verpakt. Maar vooral met de inhoud was ik heel tevreden.
Superleuke make-upspulletjes en een heel mooi armbandje.

De juweeltjes in de shop (behalve de ringen, die komen uit Istanbul), worden handgemaakt door de Dazzling lady herself, zijn dan ook uniek en er is dus slechts eentje van elk beschikbaar. Dus als je een leuk juweeltje ziet in de shop, niet aarzelen, want als iemand anders er mee weg is, heb je pech.
Ik kreeg een superleuk armbandje, het is zowat te vergelijken met een bedelarmbandje, heel subtiel van kleur met zilver en wit, en een schattig blauw bloemetje.

Ook supermooi zijn natuurlijk de make-upspullen.
Je ziet op de foto:
Light Me Up High Shine Lipgloss in de kleur Illuminate, een hoogglans lippenkleurtje, met een spiegeltje aan de zijkant en handige lichtjes in de applicator.
Eye Line in Coal, een zwart superzacht oogpotlood.
Shimmer Stack in Bronze, een handige product met maar liefst 5 kleurtjes erin die je kan gebruik als blush, shimmer of oogschaduw.

Ik kan vooral niet wachten de Shimmer Stack uit te proberen.
Er verschijnen zeker nog reviews en swatches van de producten van de Dazzling-webshop binnenkort.
Wat denken jullie er alvast van? En wat willen jullie hier het eerste zien verschijnen?