Mogelijk gemaakt door Blogger.

Superleuk Clinique nieuwtje

Vandaag heb ik een leuk nieuwtje die ik met jullie mag delen.
Het gaat over het beauty- en make-upmerk Clinique!!


Op 5 september komt Clinique België op facebook. 
Daarmee zal je direct op de hoogte gehouden worden van alle nieuwste producten, maar het is ook de bedoeling dat jijzelf ook tal van vragen kunt stellen ivm hun producten.

Voor de lancering van de facebookpagina wordt er op 12 september ook een bloggersactie georganiseerd, waarin vijf bloggers de strijd aan gaan voor de leukste review van het 3 Stappen Systeem.
Ik werd door Clinique gecontacteerd om mee te doen, dus jullie zullen er hier zeker over lezen als het zover is (ik ben al volop aan het testen geslagen)!!
Er kan dan via de facebookpagina van Clinique gestemd worden tot 19 september.
En dan nu het leukste nieuws: de winnaar mag samen met 7 lezeressen een namiddag op bezoek naar het Clinique hoofdbureau en worden daar in de watten gelegd voor een gezellig beauty-pampering-namiddag! 
Super leuk toch (dus allemaal stemmen voor mij als het zover is, zodat ik 7 van jullie kan meenemen ;))

Maar jullie kun nog in de prijzen vallen, Clinique organiseert ook een leuk spel op hun facebookpagina, waaraan iedereen mag deelnemen en zo kans maakt om één van de introductory kits van het 3 Stappen Systeem te winnen.
Hiervoor moet je 2 vriendinnen uitnodigen om zo een trio te vormen:
- stap 1: Je duid in het spel een domein aan (bv. handtas of badkamer) en daarin selecteer je je 3 top items, bv 'in mijn handtas heb ik steeds mijn portefeuille, zonnebril en Clinique lippenstift.'
- stap 2: Nodig daarna 2 vriendinnen uit die op hun beurt hun top items moeten aanduiden in jouw 'domein'. Indien jullie alledrie dezelfde items hebben geselecteerd, dan maken jullie alle drie kans om een intro kit te winnen (het spel duurt 3 weken, en elke week worden 5 trio's gekozen als winnaars)
- stap 3: nodig zoveel vriendinnen uit als je wilt, zo maak je meer kans om te winnen!

Ik hou jullie op de hoogte wanneer het allemaal van start gaat!!!
Wat vinden jullie van dit leuke nieuws?