Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fly Girl: Project Blogway Challenge #8

De Project Blogway challenge voor deze week was geen makkelijke opdracht.
Het thema luidde: 'Fly-Girls', als in B-Boys, Fly-Girls ofwel 80's Street Style, Hip Hop look (of zoiets).
Je moet maar eens op google op zoek gaan naar inspiratie, je krijgt vooral stewardess-outfits te zien, en dat was nu niet precies waarnaar ik op zoek was.
Nu ben ik ook niet zo het, eeuhmm, sportieve type, laat ik het zo zeggen, maar hehe, a challenge isn't always easy!!

Of mijn look echt voldoet aan het thema, wel daarover zal gastjurylid, en bedenker van dit thema, Gilles van Wood and Rags deze week over beslissen. Ik ben alvast benieuwd.

Ik koos bij dit thema voor een skinny jeans in een fel kleurtje, sportschoenen, loszittend t-shirt en een vestje, komt nog van de Jimmy Choo h&m collectie, die wel de snit heeft van een sportief vestje maar door de sequins toch een hoog glamour-blingbling gehalte heeft. Beetje afgewerkt met oa. gouden accessoires and some hot pink nails ;)
Props thanks to the boyfriend.
Hope you guys like it, please let me know!!

Oh ja, jullie zullen wel merken dat de foto's er ietwat anders uitzien dan normaal. Het was dan ook al 's avonds dus begon het wat donker te worden, en ipv mijn fototoestelletje op zijn tripod kwam mijn liefste nichtje foto's nemen (check ook haar blog F(l)ash-online, waar ze oa. haar foto's en outfits deelt met haar lezers).

Hopelijk vinden jullie het leuk!
Petra x