Mogelijk gemaakt door Blogger.

Show Your Stash

Ik kreeg deze superleuke tag van Rinah van Chic and the City, dankjewel!
Het is de bedoeling aan de hand van foto's enkele vraagjes te beantwoorden ivm je beautystash.
Hope you like it:


1. Welk(e) product(en) ligt in een hoekje te verstoffen?
Van welk product was je ooit zó overtuigd maar gebruik je nu helemaal niet meer? Stof hem af en zet het op de foto!

Hij is natuurlijk niet echt verstoft, ik postte onlangs nog een blogpost met men Topshop blush/bronzer, ik vond hem er zo leuk uitzien, maar hij doet helaas niet veel voor mij.
Ook de leuke doosjes van Bourjois oogschaduw gingen ooit mee naar huis, maar ik moet zeggen, ik gebruik ze eigelijk nooit!

2. Welk product heeft het verst gereisd?
Was je ooit zo verliefd op een product dat je het helemaal vanuit Amerika gehaald hebt? Of gebruik je het product zoveel dat het elke dag in je tas meegaat?

Ik kocht deze superleuke Vanilla Cupcake producten van Bodycology, een body cream en een body mist. 
Ik vond ze zo superleuk, maar ze zijn hier in België nergens te verkrijgen, ze komen dus helemaal uit Amerika, besteld via ebay. (check hier mijn review)


3. Welk product heeft je het meest gekost?
Voor welk product heb je een groot geldbedrag neergeteld? Laat gelijk weten of je er nog steeds achter staat, of het achteraf gezien toch wel belachelijk is.

Ik koop niet zo vaak hele dure producten. Ik denk het duurste product uit mijn stash is de YSL Touche Eclat. Het is een concealer voor onder de ogen en kost iets van een 37€ (maar ik kocht hem desteijds ook in solden). 
Ik ben er echt supertevreden van, maar ik probeerde onlangs ook de Maybelline Dream Lumi Touch en ik moet zeggen dat het effect toch aardig in de buurt komt van de YSL, en dat voor maar 9,99€


4. En welk product heeft je het minste gekost?
Welk product heeft je zó weinig gekost dat het zelfs leuk is om kapot te gooien tegen je muur?

Kapotgooien zou ik natuurlijk nooit doen, maar de goedkoopste producten in mijn collectie komen uit de webshop e.l.f., waar bijna alle producten 1€ kosten. Ik gebruik ze niet zo vaak, maar het zijn toch leuke producten.


5. Welk(e) product(en) vind je een echte budgettopper(s)?
Zo goedkoop, maar zo fijn. Share!

        
Ik ben fan van de lakjes van Catrice, die lakken zo goed, blijven lang en ze hebben een uitgebreid gamma aan mooie, leuke en moderne kleurtjes, en dat voor de prijs van iets meer dan 2€. Ik moet dringend mijn gamma eens wat uitbreiden.


Ook de haarproducten van Wella vind ik super, ik mocht ze uittesten als Wella Ambassadeur en ik vind ze echt kwaliteit voor een prijsje.


Als laatste, van de e.l.f. Mineral collectie, iets duurder dan de 1€-lijn, de Eyeshadow Primer. Hij kost 4€, ik gebruik hem elke dag en hij houdt mijn oogschaduw echt mooi op zijn plaats, echt tot 's avonds.


6. Welk product verdient zijn eigen vitrinekast?
Op welk product ben je zo trots dat het eigenlijk pontificaal in de kamer uitgestald zou moeten worden?

Ik denk mijn Chanel nagellakjes. Ik heb er nog maar twee, maar het zijn echt kleuren die ik heel graag zie en vaak wil dragen, en als ik ze voor het eerst spotte dacht ik van 'wauw, echt een kleurtje voor mij'. 
Het zijn Miami Peach en Pulsion.
Benieuwd naar wat mijn volgend kleurtje wordt ;)


7. Welk(e) product(en) gebruik je vrijwel dagelijks?
Al is het er één of zijn het er twintig, maakt niet uit, we willen ze zien.

Dat zijn er natuurlijk wel een paar. Naast mijn dagelijkse skincare producten, kies ik voor het aanbrengen van mijn make-up voor een oil control product (mac oil control lotion). Daarna kies ik voor een concealer (couvrance, YSL), foundation (Clinique), pressed powder (Shiseido), skinfinish (mac), bronzer en blush (mac wonderwoman), eye primer elf, oogschaduw (mac concrete - sleek storm), oogpotlood (Clinique), mascara (one by one), mac fix+, lippenbalsem (chubbystick clinique) en men rosebud salve.
Sommige producten wissel ik wel eens af (zoals blush, concealer, oogschaduw, mascara) maar dit zijn diegene dat ik het meeste gebruik voor het moment.


8. Welke drie producten zouden er met je mee mogen naar een onbewoond eiland?
De doemvraag, maar ik stel hem toch!

Goh, moeilijk!! Maar als het een onbewoond eiland is, moet ik er natuurlijk niet echt opgemaakt uitzien.
Dan ga ik voor tandpasta, zonnecreme en rosebud salve (is voor verschillende doeleinden goed: ideaal voor droge lippen, maar ook geschikt voor droge handen, droge plekjes op de huid (zoals ellebogen en knieën), jeukende en irriterende plekjes, wondjes, schaafplekken of sneetjes, ...).


9. Hoe bewaar je jouw stash?
Simpel, laat zien waarin je jouw stash veilig houdt voor broertjes, zusjes, je kinderen of ieder ander die er met zijn handjes vanaf moet blijven.

Ik had de make-uporganizer van Action, maar hij werd net iets te klein voor mijn dagelijkse make-up omdat ik graag eens afwissel van blush-kleurtje enzo. Dus in de organizer zitten nu mijn prep en prime producten en kwasten die ik bijna niet gebruik.


Mijn vaste makeup zit in dit schattige roze kistje, bovenaan concealers, foundations, powders, blushes en bronzers. Onderaan alles voor de ogen, enkele oogschaduwproducten, primers, kwastjes, mascara's en oogpotloden.


Lipproducten zitten verdeeld, in het kleine doosje diegene die ik het meest frequent gebruik, de rest in het bambi doosje (but it's messy and a lot).

Nagellakjes en zo zitten in het blauwe koffertje.

Verder heb ik nog allerlei makeuptasjes, met spullen die ik bijna niet gebruik, eentje met nieuwe producten, en eentje met enkele favorieten voor in mijn handtas (de leopard).
Daarnaast heb ik ook nog enkele manden met producten die ik nog moet reviewen.


10. Als laatste, show een foto van (een deel van) je stash!
Jij je zin: show één foto(!) van (een deel van) je stash. Bij voorkeur de producten die je het meest gebruikt, of het soort product waar je echt niet zonder kan(en dus ook héél veel van hebt).

Ik kies dan voor een foto van het roze koffertje. Gebruik ik het meeste. Ziet er wel niet echt duidelijk uit wat er nu precies allemaal inzit, sommige producten liggen nog onder de anderen enz dus is een beetje messy. (ik maak misschien eens een apart blogje van de blushes en zo, als jullie dat leuk zouden vinden).
Van mijn nagellakkoffertje postte ik hier al eens een artikeltje, alhoewel er al een paar producten en lakjes zijn bijgekomen.


Wow, lange post, maar hopelijk vonden jullie het eens leuk om te zien.
En als jullie eens een review van iets voorbij willen zien komen die ik hier nog niet gedaan hebt, just shoot!

Ik tag ook enkele van mijn favoriete beautybloggers, want ik ben wel eens benieuwd naar hun stash: Beauty Etc., Beauty Loves, Eva's Beautyblog, It-GirlNymphette en Redhotjillypeppers.