woensdag 17 november 2010

Chanel Le Vernis 'Pulsion'

Vandaag deel ik met jullie mijn allereerste Chanel-lakje. Het is het kleurtje 'Pulsion' van de nieuwe kerstcollectie 2010 Les Tentations van Chanel and I love it!! Ik vind het echt een supermooi kleurtje! Het is felroze/fushia, maar ik vind het een heel chique, mooie kleur. Het lakje brengt heel makkelijk aan en ik heb ook maar 1 laagje nodig om mooie en volledig gedekte nagels te bekomen. Hier zie je de volledige kerstcollectie van Chanel, die bestaat uit 2 lipsticks, 3 lipglossjes, setje met 4 oogschaduwkleurtjes, blush (Tweed Fushia, die ik ook supermooi vind), Ombre d'eau en deze nagellak. Wat vinden jullie van het kleurtje? En de rest van de collectie?

13 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! Dat oogschaduw palet ziet er ook goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, hij is echt heel mooi!
  Chique kleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, maar het is niet echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi kleurtje. Eindelijk eens eens iets anders dan al die donkere en sombere kleurtjes die je in veel wintercollecties ziet terugkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Collectie is echt prachtig en ook natuurlijk het kleurtje van nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo'n mooi kleurtje!! moet ik ook hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That is a gorgeous nail color!

  Just came across your blog! It is lovely!

  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi mooi! New Look heeft trouwens veel dingen met cupcakes, moest meteen aan jou denken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm Chanel ligt toch iets buiten mijn budget :p

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram