Mogelijk gemaakt door Blogger.

Notd: Rimmel Urban Purple

Bij één van mijn verslagjes van de pr-dag in Antwerpen liet ik jullie al weten dat ik mijn nagels laten lakken had in een Rimmel-beautyhoekje.
Tussen al de lakjes die daar stonden viel mijn oog direct op het kleurtje Urban Purple (402), een soort donker frambozenkleurtje (in het echt is het iets donkerder dan op de foto's)
Ik vond het een heel mooi kleurtje en had dan ook deze gekozen die de make up artist (mua) op mijn nagels mocht aanbrengen.
Ik ben helemaal geen pro in het lakken van men nagels, maar was dan ook onder de indruk van het lakje. De mua kon mijn ene hand lakken met slechts één keer het borsteltje in de nagellak te stoppen. Na 1 laag was het ook volledig gedekt, geen 2e laag meer nodig en het was ook heel snel droog.
Op deze foto gaat de kleur er eigelijk het beste naartoe. Misschien toch nog iets donkerder in het echt.
Ik vond het kleurtje op mijn nagels even mooi dan toen ik het in het flesje zag, dus ben ik het deze week ook in de winkel gaan halen.
Er staat ook op 'new maxi brush' dus waarschijnlijk heeft het daarmee te maken dat er zoveel nagellak beschikbaar is zodat je volledige hand in één keer gelakt kan worden.
Het lakje is van de 'Lycra Pro' lijn, 'professional finish, up to 10 days', maar dat heb ik toch niet zelf ervaren. Ik heb hele moeilijke nagels, nagellak chipt heel snel, maar 10 dagen is hij toch absoluut niet meegegaan.
Ik haalde dit lakje bij kruidvat (maar moest er toch een paar binnengaan, want niet elke kruidvat heeft het merk Rimmel).
Maar ik ben supertevreden van dit lakje. Hebben jullie al lakjes van Rimmel? Ben wel benieuwd naar de andere kleurtjes.
Ik kocht er ook een Nail Polish Remover Pen van Essence. Deze is heel makkelijk als je tijdens het lakken een klein beetje naast je nagel gelakt hebt! Superhandig en supergoedkoop, kostte nog geen 2€. En hij ruikt ook nog lekker, geen typische nagellakremover geur, maar ruikt eigelijk een beetje zoet/fruitig!!