Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pieces Spring/summer 2011 preview

Tijdens mijn pr-dagje in Antwerpen bezocht ik ook het bureau van de merken Only, Vero Moda, Pieces, Jack&Jones, Object, Mama-licious, Name It, Outfitters Nation en Selected. Enkele ervan behoren tot mijn favoriete merken en ik vond het dan ook superleuk om de lente- en zomercollecties ervan te bekijken. Ik had al helemaal zin om te shoppen, maar dat ging jammer genoeg niet!! In deze post geef ik jullie graag een voorstelling van de Pieces collectie voor lente-zomer 2011. Pieces is een accessoirelijn bestaande uit juwelen, riemen, sjaals, zonnebrillen, hoedjes, maar ook een reeks schoenen, basickledij en swimwear. Je ziet er veel kleurrijke dingen met kleuren zoals rood, blauw en jade groen, maar ook nude- en natuurtinten en de camel kleur blijft bij de accessoires duidelijk aanwezig.
De Spring/Summer 2011 collectie van Pieces is onderverdeeld in 2 thema's: 'Young Look-Urban Native' en 'Feminine Look-Tribal Nomad'. In het 'Urban Native' thema staan vooral felle prints en opvallende kleuren centraal. Neon gekleurde armbanden, fel gekleurde oorbellen en funky kettingen geven een eighties touch aan de collectie.
De kleuren en prints zien we ook in de tassen, riemen en sjaals terugkomen. Felle en vrolijke kleuren, oranje, geel, roze en roodtinten worden samen gecombineerd voor een speels effect, blauw en groen zorgen voor een frisse toon in de collectie. In het 'Tribal Nomad' thema wordt vooral gebruikt gemaakt van ethnische prints op sjaals, bikini's en leggings. Voor een vintage touch worden canvas, stro en grote leren tassen gecombineerd met opvallend gekleurde accessoires. Riemen zijn er vooral in gevlochten leer. Grote ringen zijn helemaal in en worden gecombineerd met vele armbanden, grote oorbellen en kettingen. Ik nam ook nog enkele foto's uit het Pieces lookbook, zo hebben jullie nog meer ideetjes van de komende trends:
Er komt zeker nog een artikeltje met de spring/summer 2011 trends van Only, Vero Moda en Vila, so stay tuned! Wat vinden jullie alvast van Pieces?