Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sebastian Shaper Fierce Hairspray

Sebastian Shaper vierde dit jaar zijn 25e verjaardag met een nieuwe technologie en nieuwe limited edition verpakking voor zijn haarsprays. Het is de allereerste haarlak met flexibele fixatie en werd daarmee vanaf dag één het lievelingsproduct van topkappers en stylisten. 25 jaar later is dit nog steeds zo en om dit te vieren werd een nieuwe verpakking ontworpen door juwelenontwerpster Pamela Love. De shaper collectie bestaat uit 3 verschillende producten, voor elk haartype een haarlak. - Re-Shaper: is een langhoudende en vochtbestendige haarlak, fixeert langdurig elke beweging van het haar. - Shaper-Fierce: is een ultra sterke haarlak die elk kapsel stevig op zijn plaats houdt. Geschikt voor haar met een dikke textuur.
- Shaper Zero Gravity: is een vederlichte haarlak voor doorkambare fixatie, droogt supersnel en is perfect voor fijn haar.
Ik testte voor jullie de Shaper-Fierce uit, aangezien ik nogal dik en heel zwaar haar heb. De limited edition verpakking van Pamela Love voor deze is een ontwerp met een Egyptisch zwaard. Wat mij het eerst opvalt, en ik ook heel aangenaam vind, is dat hij heel lekker ruikt. Niet een typische haarlak geur, maar hij ruikt eigelijk wat zoet/fruitig, een beetje naar watermeloen ofzo. Ik gebruik elke dag haarlak om mijn pony in bedwang te houden, of als ik een hoge paardestaart maak en mijn haar wat toupeer, zodat het iets voller lijkt. Ik vind deze haarlak daar echt perfect voor. Het blijft lang goed, hoewel bij mijn frou het de neiging heeft om gedurende de dag toch wat uit shape te vallen. Maar ik denk echt voor kapsels in model te houden dat deze echt perfect is. Wat wel een beetje tegenvalt is dat deze producten enkel verkrijgbaar zijn bij de Sebastian-Professional kappers en ze kosten 25€/stuk. Wat denken jullie ervan? En welke van de drie past het beste bij jou haartype?