Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Ultrabland & Tea Tree Water

Wat ik zo leuk vind aan Lush, naast dan de producten, is dat ze je helpen producten uit te kiezen die ideaal zijn voor je eigen huidtype, én je kan ook gewoon staaltjes vragen in de winkel om uit te proberen.
Ik wou dolgraag de babyface eens uitproberen, maar aangezien die uit het gamma gaat, raadden ze mij Ultrabland aan. Deze zachte, maar uiterst effectieve reiniger, met verzachtend rozenwater, pindaolie en bijenwas, haalt ieder spoortje vuil weg en maakt je huid heel zacht.
Masseer een klein beetje op je gezicht en ogen, en verwijder met een washandje of watje met warm water.
Bij Lush raadden ze me ook aan ipv met water de Ultrabland te verwijderen, Tea Tree Water te gebruiken, het is een sterke toner voor een normale tot vette huid. Tea Tree is een wonderlijke plant uit Australië. De olie heeft sterk reinigende, desinfecterende eigenschappen die samengebracht werd met opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes. Gebruik het na je reiniger om de laatste restjes te verwijderen, en laat het ook niet opdrogen om erna je gezichtscreme aan te brengen, zo wordt die ook beter opgenomen door de huid.
Ik stond er een beetje sceptisch tegenover om zo je make-up te verwijderen, maar ik vind het toch heel effectief. Zelf je oogmake-up wordt ermee verwijderd, hoewel de mascara toch wat wordt opengesmeerd en er toch heel moeilijk mee afgaat, maar je kan die erna gewoon erafhalen met je watje.
Door het tea tree water erna te gebruiken, maakt het wel handiger dan dat er water aan te pas komt. De geur zelf van de toner vind ik niet zo aangenaam, het blijft gelukkig ook niet hangen.
Doordat hij desinfecterend is, is hij ook ideaal voor het genezingsproces van een puistje te versnellen.
Wat denken jullie ervan? En wat gebruiken jullie om jullie gezicht te reinigen?