Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ici Paris XL mini-verstuiver

Vandaag ben ik terug met nog een cadeautip voor jullie. Ik toonde het eerder al op de foto's van de pr-days in Antwerpen, maar mijn oog viel er echt op de mini-verstuiver van Ici Paris XL. Toen ik hem zag staan, vond ik het zo geniaal dat ik zeker van plan was hem aan te schaffen. Ik was dan ook superblij toen ik zag dat hij in de goodiebag zat die ik er meekreeg naar huis. Het is maar iets heel klein, maar ik wou er toch een artikeltje aan wijden, het is ideaal als klein kerstgeschenkje. Het kost 9,95€ en ligt nu in de winkels. Verkrijgbaar in roze, zwart, zilver en goud. Het is een mini-verstuiver die je zelf kan opvullen met je favoriete parfum. Ideaal om overal mee naartoe te nemen in je handtas, gedaan met het sleuren van grote parfumflessen. En is hij leeg, kan je hem gewoon opnieuw vullen met een andere parfum naar jou keuze. Ik vind het echt geniaal. Hoe werkt het nu? Heel simpel, op je grote parfumfles haal je het verstuifdopje eraf, dan zie je een klein wit staafje. Die zet je op de onderkant van de mini-verstuiver en duw je het een paar keer naar beneden. Je ziet door het venstertje het flesje opvullen met parfum. Ik kan het niet meer missen. Wat denken jullie?