Mogelijk gemaakt door Blogger.

Only, Vero Moda, Vila Spring/Summer 2011 preview

Mijn laatste postje over de komende lente- en zomertrends voor 2011. Deze maal neem ik even de fashioncollecties van de merken Only, Vero Moda en Vila onder de loep. We zien bij deze merken dezelfde trends terugkomen, in hun eigen stijl.
Bij de verschillende collecties zie je veel invloeden uit de jaren '70. Dat vertaalt zich van bloemenprints, jeans met hoge taille en wijde pijpen, franjes, laagjes en transparante stoffen.
Verder zien we ook enkele blijvende trends zoals denim on denim, military look, jumpsuits, enkele invloeden van de navy look met streepjes.
Illustraties, prints en teksten is ook iets wat we blijven zien op de kledij, ook de strik is een veel terugkomend element.
Van stoffen zien we bij deze merken natuurlijk heel veel denim, vooral verwassen en licht destroyed jeans komt vaak terug.
Maar ook sweat stof, linnen en katoen, maar ook gehaakte items zie je zowel bij de kleding als de accessoires.
De lente collectie 2011 van Vero Moda is geïnspireerd op de typische 'American Spring' met invloeden uit de jaren '70, met als thema 'East Coast Preppy Look', een mix van de jaren '70 en de preppy look.
De Vero Moda Jeanslijn heeft als thema '70's High School Look', geïnspireerd door de typische Amerikaanse high schools.
Ook Vila heeft zijn collecties onderverdeeld in 2 thema's 'Romance-70's Lovestory' en 'City- Bohemian Nomad', etnische en hippie invloeden, maar ook de safari look valt daaronder.
Only heeft dan weer 3 thema's.
Daar zien we de military look in 'Edgy Utility'.
Een elegante look bij het thema 'Utility Chic' met een mix van de London look en het chique uit Parijs.
En het 'Urban Scout' thema, met als inspiratie het trendy scoutsmeisje.
Ik kijk er alvast heel erg naar uit!! Er zitten echt leuke items tussen!! Maar tegen dat het zover is, komen alle items en merken wel een uitgebreid aan bod.
Wat denken jullie?