Mogelijk gemaakt door Blogger.

my make up story

Deze leuke tag 'My Make-up Story' kreeg ik van Eva, van Eva's beautyblog. Dus ik beantwoord enkele vraagjes over mijn make up verhaal!!
1. How old were you when you started wearing makeup? Ik denk dat ik ongeveer 16jaar was. Ik ontdekte toen wel dat ik een heel gevoelige huid heb en niet elke make-up kon verdragen, en enkele jaren later, en enkele bezoekjes bij de dermatologe later, wist ik welke producten ik kon verdragen en het beste gebruik, en dat doe ik nu nog steeds. 2. How did you get into makeup? Door het zien van andere mensen met mooie make-up en dan zelf daarin een beetje uitproberen! 3. What are some of your favorite brands?
Avène, Shiseido, Rimmel, ... 4. What does makeup mean to you? Met wat make-up op zie je er gewoon beter en gezonder uit. Beetje concealer en wat blush kunnen je al stukken beter in je vel doen voelen. 5. If you could only wear 4 products on your face what would they be? Concealer, mascara, blush en oogpotlood.
6. What is your favorite thing about makeup? Je kan er je negatieve kantjes wat mee verbergen en je positieve kantjes in de verf zetten!! 7. What do you think about drugstore makeup vs high end makeup? Er zal misschien wel wat verschil in kwaliteit zitten, maar ik gebruik beide. Van sommige dingen gebruik ik vaste producten omdat ik er goed mee ben, en dan geef ik er ook iets meer geld aan uit.
Maar voor bv. oogschaduw, mascara, nagellak, lipgloss/stick gebruik ik zowel budgetmerken als duurdere merken en probeer ik graag vanalles uit. 8. What is one tip of advice you can give to a beginner? Een beginner? Pff, ik voel mezelf helemaal geen kenner!!
Beetje uitproberen en producten waar je goed mee bent blijven gebruiken.
Ik zou dolgraag mij eens laten op maken door een mua, en zo wat meer tips krijgen wat er best past bij mij. Dus dat is misschien ook een tip.
9. What is one makeup trend you never understood? Oh, zelf getekende wenkbrauwen!!
10. What do you think about the beauty community on YouTube? Ik kijk zelf dolgraag naar make-up videos op You Tube. Ik vind deze superhandig!!
Wat vinden jullie van my make up story?
Laat me ook eens weten bij de comments welke jullie 4 favoriete producten zijn, en of jullie misschien nog tips hebben?