Mogelijk gemaakt door Blogger.

Spring/ Summer 2011 preview 'part 2'

Hier ben ik met het vervolg van mijn pr-dagje in Antwerpen, voor een sneak peak van de lente- en zomercollecties van 2011.

Mijn 2e stop bracht me bij het pr-bureau van oa. Rimmel, Boo!, Nicky Vankets Accessoires, Havaianas, D.E.P.T. en nog veel meer.
Kijk eventjes mee wat ze voor het voorjaar voor ons in petto hebben:


Mooie kledij, kleuren en prints (ik vind deze 2 outfits echt heel leuk)
Nieuw is de Nicky Vankets Accessories lijn, met schoenen en bijpassende handtassen. Ik ben helemaal verliefd op de donkerblauwe van de eerste foto. Nicky Vankets zelf liep er ook rond (maar heb hem helaas niet op de foto).

De schoenencollectie van het merk Via Uno.

Supermooie ringen van het juwelenmerk O!

Parfum van oa. Harajuku, Beyoncé's Heat, Esprit, Guess, Beckham, Playboy, Marc Jacobs, ...

Rimmel-stand met de nieuwste make-up productjes van het merk, die denk ik wel al in de winkels liggen.
Er was ook een leuk Rimmel-make up hoekje waar je je nagels kon laten lakken, of je make up laten bijwerken.
Ik liet er eerst mijn nagels lakken en was helemaal in de wolken met zowel het kleurtje als het product op zich, maar ik schrijf er zeker nog een postje over als ik het lakje in de winkel gehaald heb. Ook had deze lieve dame mijn oogmake-up wat bijgewerkt en ik vond het echt supermooi!!!
Er waren ook nieuwe spulletjes van het merk Oil&Vinegar, en waar viel mijn oog het eerst op... Yeay, cupcake spulletjes met oa. cupcake mix, eetbare decoratie (parels, topping, fondant) voor op de cupcakes, maar ook vormpjes, taartenhouders...

Wat vinden jullie van de spulletjes? Ik heb alsinds al een paar dingen voor op mijn wishlist!