dinsdag 25 januari 2011

Bodycology Vanilla Cupcake

Niet alleen eet ik supergraag cupcakes, nu ruik ik er ook naar. Ik kocht deze superleuke producten van Bodycology, met het geurtje Vanilla Cupcake. Het is een Amerikaans merk, die daar gewoon in de supermarkt te vinden is, maar jammer genoeg niet in Europa verkrijgbaar is. Ze hebben er producten in superleuke geurtjes zoals Coconut Lime, Cucumber Melon, Midnight Garden, Brown Sugar Vanila, Cherry Blossom en nog veel meer. Ik zou ze allemaal wel eens willen ruiken. Gelukkig bestaat er zoiets als ebay, en kan je dan ook eens producten aankopen die je hier niet vind. Ik kocht dus de body cream en de body mist in het geurtje vanilla cupcake. En ze ruiken echt zalig. De body mist is mijn favoriet van de twee, maar ik vind ze allebei super. Ze ruiken echt naar lekkere zoete vanille cupcakes! Gelukkig geen zoet geurtje waar je zo hoofdpijn van krijgt, maar je krijgt er natuurlijk wel honger van, haha! De body cream is een redelijk vaste massa maar wrijft makkelijk open. Maakt je huid zachter en laat een laagje achter maar is zeker niet vettig. De body mist is echt verfrissend en voelt licht aan. Met enkele spraytjes op je huid of kledij ben je goed voor de ganse dag, of gewoon even in de lucht spuiten en dan eronder gaan staan, zorgt ervoor dat alles goed verdeelt is. Ik ben alvast van fan van deze geurtjes, en ze kosten ook niet zoveel, ongeveer 5€ per product, jammer dat je ze hier niet gewoon in de winkel kan gaan ruiken. Dus staat er een tripje naar de US op de agenda, ga zeker eens een gewone supermarkt binnen en bekijk zeker eens de beauty-afdeling.

9 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit die verpakking!

  Ik zou denk ik wel te vinden zijn voor de cherry blossom variant!
  Misschien dan maar eens een tripje naar Amerika boeken om ze in het echt te kunnen ruiken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supernice! Die vanillegeurtjes en kersengeur zie ik wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er als een fijn en leuk product uit :-) Bedankt voor de review en tip! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke review, ziet er goed uit. Dit moet ik ook hebben, toevallig ga ik dit jaar in naar the states!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Rinah, ik wist wel dat jij deze ook leuk ging vinden!! Wanneer ga je?

  Ja, en die kersjes klinken ook goed hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga van het voorjaar, een grote trip maken naar Palm Springs, L.A en Miami, bij Target zullen ze het wel verkopen neem ik aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk! Gelukkig kun je er nog via eBay aan komen. In USA verkopen ze zoveel leuke dingen 'gewoon' in de supermarkt. Daar kunnen ze bij ons een voorbeeld aan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Rianh, wauw!!! Benieuwd naar al je reisverhalen!!

  @ Deb, ja hé!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram