Mogelijk gemaakt door Blogger.

DKNY Woman Energizing Eau de Toilette

Mijn favoriete parfum allertijden is en blijft de DNKY Woman.
Ik gebruik die echt superveel en grijp er ook altijd naar terug als ik eens iets anders uitgeprobeerd heb.
Ik gebruik hem ook mijn mijn travel spray van Ici Paris Xl om overal mee naartoe te nemen.

Ik kreeg deze week dan ook een heel leuk mailtje in mijn mailbox met het nieuwtje dat DKNY Orginal Woman een vernieuwde versie op de markt brengt.

De DKNY Original behoort sinds de lancering in 1999 nog steeds tot de internationale top 10. En om dat te vieren heeft Donna Karen de bestaande flacon in een nieuw jasje gestoken en daarnaast een nieuwe Eau de Toilette voor vrouwen ontwikkeld, DKNY Woman Energizing Eau de Toilette.
Het parfum is lichter van toon dan de originele geur, dus uitstekend voor de zomer.
De boventonen vormen een verkwikkende melange van citrus, ijskoude wodka en tomatenblad die zich ontplooit rond een vochtig-frisse kern van waterlelie, groene koraalorchidee en gele narcis. Ter afsluiting volgt een sensuele melange van witte berkenbast en schors van de tulpenboom. Het geheel voelt zo eigentijds en tegelijkertijd zo tijdloos als New York City zelf.

Om de DKNY Woman Energizing Eau de Toilette van het orginele te onderscheiden, wordt de nieuwe geur geleverd in een flacon van helder glas, verpakt in een witte doos. De kenmerkende vorm van de flacon, een wolkenkrabber, is behouden gebleven.

De DKNY Woman Energizing Eau de Toilette ligt vanaf februari in de winkels, verkrijgbaar in een flacon van 30ml, voor de prijs van 30,25€.
Ideale tip dus voor valentijn!!

En aangezien de original mijn favoriete parfum is, kan ik niet wachten om deze te gaan ruiken in de winkel (en waarschijnlijk ook mee te brengen naar huis).
Wat is jullie favoriete parfum?