Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kiehl's Amino Acid Shampoo

Toen ik naar de opening ging van de Kiehl's winkel in Gent, ging ik niet met lege handen naar huis.
Ik vertelde jullie hier al over de Créme De Corp Soy Milk & Honey Whipped Body Butter.
Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de Amino Acid Shampoo.
Hij stond bij de top10 best verkochte producten van 2010 en hij rook heerlijk, dus ik was er heel benieuwd naar geworden.
Ik kan je eerlijk waar zeggen, dit is de beste shampoo die ik ooit gehad heb!!
Hij ruikt echt heerlijk en als je, zoals ik, verzot bent op kokosgeurtjes, ga je hem super vinden.
Hij is gemaakt met pure kokosnootolie en dat ruikt je ook.
De shampoo bestaat uit milde reinigende aminozuren die garant staan voor een zachte maar efficiënte reiniging van het haar. De zuivere kokosolie die aan de unieke formule is toegevoegd zorgt ervoor dat het haar heerlijk en zacht wordt. Is geschikt voor elk haartype.
De shampoo schuimt maar niet heel erg veel maar toch genoeg. De kokosgeur blijft echt hangen en dat vind ik super. Mijn haar voelt echt heel erg zacht en proper. Toen ik mijn haar er voor de eerste keer mee gewassen had, verschoot ik na het drogen echt van hoe zacht mijn haar wel aanvoelde. Hij verdient echt wel zijn plaatsje bij de top10 wat mij betreft!!
Het enige minpuntje is wel de prijs, als ik me niet vergis kost deze shampoo 23€, wat ik echt wel heel veel vind voor een shampoo.