Mogelijk gemaakt door Blogger.

Present Time: Sprinkles on a Cupcake bestaat 1 jaar!!

Edit: deze giveaway is afgelopen! Yeay, vandaag is het mijn allereerste blogverjaardag. Vorig jaar op deze dag werd Sprinkles On A Cupcake geboren en werd het eerste blogpostje gedeeld op het world wide web. Sinsdien heb ik al veel leuke dingen mogen meemaken, veel mensen leren kennen en ook veel andere blogs leren kennen.
Eerst en vooral wil ik jullie bedanken om Sprinkles on a Cupcake te bezoeken.
Ik vind het superleuk om artikeltjes te schrijven, en nog leuker vind ik het dat jullie ze komen lezen. Ik vind het ook super om al jullie comments en mailtjes te lezen. Ik hoop nog vele jaartjes verder te doen met mijn blog, jullie op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Ik vind het superleuk om elke dag te bloggen over mijn passies: fashion, beauty en cupcakes. Een verjaardag moet natuurlijk gevierd worden, en dat doen we dan ook met cadeautjes!! Ik heb voor jullie enkele leuke cadeautjes kunnen organiseren, die ook tot mijn favoriete spulletjes behoren, kijk vlug verder... Wat kunnen jullie winnen: * een superpakket van Wella Professionals met 5 verschillende haarproducten: flexible finish, styling gel, glansserum, style primer en glasmakende balsem (die jullie ook hier in reviews zullen zien passeren).
* 3 Max Factor Xperience pakketjes met een Weightless Foundation (kleur brown hessian) en een Volumising Mascara.
* enkele van mijn favoriete roze spulletjes: een body spray in de geur 'cotton candy' om de hele dag naar suikerspin te ruiken en een roze nagellak in de toepasselijke naam 'sweet for my sweets'.
* een pakketje met de 4 verschillende dagcrémes van Cupcake Organic.
Wil je één van deze leuke cadeautjes winnen... Laat gewoon een comment achter dat je meedoet!
Natuurlijk mag je deze winactie ook bekend maken via twitter, facebook of je eigen blog/site!
Winactie loopt tot 23 januari middernacht en op 24 januari maak ik de winnaars bekend.
Veel succes!
Petra x