Mogelijk gemaakt door Blogger.

Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm

Nadat ik hier schreef over de Weightless Foundation van de Xperience collectie van Max Factor, volgt hier nu een artikeltje over de Sheer Gloss Balm van MaxFactor Xperience.

De pure kleur van een lipstick, de glans van een lipgloss gecombineerd met het zachte gevoel van een verzorgende lipbalm, dat zijn de gloss balms.

Hij geeft de lippen een subtiele, stijlvolle kleur, en ook niet onbelangrijk, hij bevat een SPF 10, dus beschermt je tegen de schadelijke stralen van de zon.

Maar liefst 60 procent van de formule bestaat uit verzorgende ingrediënten waardoor de lippen zacht en verzorgd aanvoelen.

De gloss balm glijdt soepel over de lippen en laat een hydraterend en niet plakkend laagje achter dat voorkomt dat ze uitdrogen. Het bevat natuurlijke lichte butters die helpen dit resultaat te bereiken:
- Mango butter: trekt zeer langzaam in de huid, maakt deze heerlijk zacht en helpt tevens te beschermen tegen uitdroging.
- Cacao butter: biedt een uitstekende verzorging in de gloss balm
- Shea butter: heeft een verzorgende werking

De Sheer Gloss Balms zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren:
Coral, Amber, Sugred, Purple Orchid en Rose Quartz.

Ik ben vooral fan van de lichtste kleur, Coral, maar dat is mijn persoonlijke smaak. Maar verder kan ik zeggen dat ik Sheer Gloss Balm bij mijn favoriete producten kan toevoegen. Ik smeer bij dit koude weer constant lippenbalsem omdat mijn lippen zo snel droog aanvoelen, en met deze voelen mijn lippen zacht aan en hebben ze ook een kleurtje. Hij ruikt ook heel lekker, een beetje zoet, dus ik ben helemaal verkocht!
Verkrijgbaar bij kruidvat voor 10,99€.
Wat denken jullie ervan?