Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cupcake Organic Frankincense & Orange Repairing Day Cream

Ik liet jullie hier al kennismaken met de producten van Cupcake Organic Divine Skincare. Ik testte deze producten voor jullie uit, en deel vandaag mijn ervaringen over de oranje versie van het product: Frankincense & Orange Repairing Day Cream. Ik koos het eerst voor deze, vooral omdat we volop in de winter zitten. Het is een dagcréme die de huid beschermt en droge huid herstelt. Dus ideaal voor een winters velletje. Ik heb een hele gevoelige huid, en mag niet eender welk product op mijn gezicht smeren, dus ik had een beetje schrik. Maar dat is helemaal niet nodig, de producten bestaan uit natuurlijke en organische materialen en zijn dus geschikt voor alle huidtypes. De Frankincense & Orange is een herstelde dagcréme met Lemon Grass, Ginger en Vanille Beans die de droge en mature huid beschermt en hersteld. Het herstelt de huid en maakt ze zachter, helpt de glimmende huid te balanceren en doet de huid ontgiffen. Ideaal ook voor een vermoeide huid. Ik ben heel tevreden met het product. Het ruikt heel fris, denk citrusgeurtjes, en het helpt ook om mijn droge huid te verzachten. Zoals nu met het koude weer, had ik hele droge huid bv boven mijn ogen, en na enkele keren deze créme te gebruiken was dit volledig weggetrokken. Ook de textuur voelt heel aangenaam en het wrijft makkelijk open. Heeft wel even tijd nodig om in de huid te trekken, het is niet storend maar best toch niet direct je make-up erna aanbrengen. Je kan dit product vinden in de webshop van Cupcake Organic voor £16. De 3 andere producten uit het gamma komen binnenkort ook aan bod als ik ze uitgebreid heb getest.