Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gwen Stefani for L'Oréal

Zangeres Gwen Stefani wordt wereldwijd het nieuwe gezicht van L'Oréal.
Daarmee zal ze zich bij collega's Beyoncé en Jennifer Lopez (die zojuist het nieuwe gezicht is geworden van de EverSleek haarproducten van L'Oréal Paris) voegen om het merk te vertegenwoordigen.
Gwen Stefani zelf is heel blij met de kans die ze gekregen heeft en vind het superleuk voor de L'Oréal camera's te mogen staan.
Ook L'Oréal zelf is superblij om haar als L'Oréal-girl te verwelkomen. Ze heeft een unieke persoonlijke stijl en een pittig karakter, en ze is succesvol in zowel fashion en muziek, en is daarom een inspiratie voor elke vrouw.

Dus naast haar muziek, haar kledinglijn L.A.M.B. en haar parfumlijn Harajuku Lovers, zal je haar binnenkort als covergirl voor L'Oréal zien schitteren.
De zangeres staat vooral bekend voor haar rode lippen, dus ze zal dan ook de lippenstiftcollectie van het merk vertegenwoordigen.

Ook de bekendste lipstick van L'Oréal, Color Riche, krijgt er enkele nieuwe kleurtjes bij die vanaf februari in de winkels te vinden zijn. Na de natuurlijke kleuren zullen er nu terug enkele felle kleurtjes aan het assortiment toegevoegd worden. Sinds de lancering in 1992 is deze lippenstift de meest succesvolle op de markt. In 2009 werden er maar liefst 15 miljoen stuks verkocht! En met zijn 270 verschillende kleuren wereldwijd heeft hij ook het uitgebreidste gamma.

De Color Riche bestaat uit 2 kleurenfamilies. De intense kleuren enerzijds en de nude tinten anderzijds. Beiden bestaat uit de romige, sensuele, lichte en verzorgende textuur. Beschikbaar dus vanaf februari 2011 voor 12,99€.
Wat denken jullie ervan? Ik ben alvast benieuwd naar meer foto's met Gwen.