Mogelijk gemaakt door Blogger.

Franck Povost Shampoo Professionnel

Op zoek naar een kappersproduct maar aan een budgetprijsje? Dan moet je zeker eens naar de haarpoducten van Franck Provost kijken.
Ik probeer graag allerlei shampoo's uit, heb geen vast merk, en toen ik een nieuwe nodig had ging ik in kruidvat op zoek naar wat ik eens zou gebruiken.
Mijn oog viel op de shampoo's van Franck Provost. Ik had er al veel goeds over gehoord en was toch wel eens benieuwd.
Toen ik dan ook nog eens de prijs zag, ging hij direct mee in mijn winkelmandje.
Je betaald voor een fles van 750ml slechts 4,99€ (Terwijl de shampoo's van het merk kruidvat zelf (lees hier nog eens mijn review) 2,49€ kosten, maar er zit maar 300ml in, wat maakt dat je voor dezelfde prijs als de Franck Provost maar 600ml hebt). Dus dat is echt wel een koopje.
Ik kocht de Expert Réparation, voor beschadigd of breekbaar haar.
De formule bevat geen siliconen, is verrijkt met herstellende ceramide en is speciaal ontwikkeld om het haar te herstellen en te verstevigen.
Ik vind de geur wel goed, hij ruikt lekker en de geur blijft toch ook even hangen. De kleur van de shampoo is ook lichtroze.
Verder doet hij alles wat hij moet doen, mijn haar is proper, zacht en verzorgt, hij schuimt goed in de douche.
Het is natuurlijk wel een grote fles in de douche, misschien niet zo handig maar stoort me niet.
Echt het gevoel alsof ik uit de kapperzaak stap met dit product heb ik niet, maar ik vind het wel een goede shampoo!! En prijs-kwaliteit scoort hij echt superhoog bij mij!
Ik ben benieuwd naar de andere producten van het gamma, en ik ga deze zeker opnieuw kopen. Wat denken jullie ervan? Hebben jullie deze al uitgeprobeerd?