Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cupcake Organic Raspberry Rose Blossom Cream

Ik liet jullie al kennismaken met de producten van Cupcake Organic Divine Skincare. Ik had ook eerder al de oranje versie gereviewd, en vandaag vertel ik jullie graag wat meer over de rose. Het is de Raspberry Rose Blossom Cream, een verzachtende dagcréme rosenbloesems, ylang ylang en mandarijn voor een diepe hydratatie. Hij verfijnt en hydrateert de huid, en zorgt ook voor een natuurlijke balans. Hij beschermt ook de bovenste laag van de huid en helpt ook tegen de eerste rimpels. Bevat ook coconut butter, die zorgt voor een lekker geurende olie voor droge huid, die echt wat vocht kan gebruiken. Wordt langzaam door de huid opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes. De ingrediënten zijn zo natuurlijk mogelijk en zo ontstaan organische producten, boordevol mineralen, vitamines en essentiële oliën. De verpakking alleen is al superschattig vind ik. Je ruikt echt dat deze producten zo organisch zijn, ze ruiken heerlijk. In deze merk je echt de heerlijke rozengeur wat naar boven komen. Het maakt inderdaad mijn huid heel erg zacht. Ik heb niet zoveel last van een droge huid, dus zo zelf niet direct naar deze versie grijpen. Ik vind het wel ideaal om 's avonds aan de brengen voor ik ga slapen. De créme kan dan goed intrekken en ik sta met een zachte huid op. Als je last hebt van een droge huid, kan ik deze echt wel aanraden. Je kan dit product terugvinden op de website van cupcake organic voor £16, maar sinds kort zijn ze ook beschikbaar bij de nederlandse webshop Enchantra (waar ze bv ook Essie, China Glaze, Coastal Scents, Konad nailart en nog veel meer verkopen) En als je graag een setje met de 4 dagcrémes van Cupcake Organic uitprobeerd, je kan nog tot morgen meedoen met mijn giveaway, waarvan je ook 1 pakket van Cupcake Organic kan winnen.