Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sleek Storm i-Divine Palette & Blush Rose Gold

Ik was al even op zoek naar nieuwe oogschaduwkleurtjes. Wou wel eens afstappen van mijn alledaagse kleurtjes (beige/lichtroze en zwart/grijs), en wou supergraag eens wat bruintinten gebruiken.
Weet natuurlijk niet of ik het dan ook veel zou gebruiken, en wou dan ineens wat meerdere kleuren, dus was ik op zoek naar een palette waar verschillende kleurtjes bijeen zitten, en die toch niet zo duur is.
Ik had al veel goeds gelezen over het make-up merk Sleek, en ze hebben superleuke oogschaduwpalettes.
Mijn oog viel op het palette Storm, aangezien daar veel kleuren inzitten waarmee je accenten kan leggen en neutrale looks kan creeëren, en geen al te opvallende niet-alledaagse kleuren.
Het palette bestaat uit 12 verschillende kleuren oogschaduw.
De bovenste 6 zijn de meer lichtere kleuren: beige, roze, goud en bruintinten, met en zonder shimmer. De onderste 6 zijn de donkerste kleuren: bruin, grijs, groen, bruin en zwart.
Ik vind het alvast mooie kleuren, en heb al eens de lichtste kleur met de donkerbruine uitgeprobeerd en ik vond het er wel mooi uitzien.
Het komt met een applicator die je langs beide kanten kan gebruiken. Ik gebruik het wel met men eigen kwasten. De applicator die erbij zit, is eigelijk niet zoveel waard. Toen ik de kleuren swatchte op men arm en daarna de sponsjes met een papiertje een beetje afkuiste, kwamen ze al helemaal los.
Van de blushes van Sleek had ik ook al mooie swatches gezien en goede dingen gehoord.
Ik heb een paar kleurtjes op men verlanglijstje staan, maar wou beginnen met eentje, aangezien ik nogal een gevoelige huid heb en als ik er dan niet tegenkan zou het zonde zijn dat ze hier dan liggen.
Ik koos het kleurtje Rose Gold (ik liet me vertellen dat die zelf de perfecte dupe zou zijn van de bestseller-blush van Nars: Orgasm)
Een mooi roze kleurtje met een subtiele gouden glans erin.
Voor de Blush betaal je ongeveer 6€ en voor het palette 8,5€, bij Sleek zelf.
Maar bij de Nederlandse webshops Alice and Jo's en Boozyshop en Enchantra blijkt het toch een tikkeltje goedkoper (4,63€ voor de blush en 7,252€ voor het palette).
Bij Belgische webshop Beauty by Elke kan je het ook vinden (6,50€ voor de blush en 7,25€ voor het palette).
Wat denken jullie ervan? En welke kleurtjes gebruiken jullie het liefst voor je oogmake-up?