Mogelijk gemaakt door Blogger.

Forever21 'Shake, Style & Roll'

De nieuwe collectie van Forever21, Shake, Style & Roll', wordt je echt vrolijk van. Het is een old skool prep collectie met plaids, cardigans en preppy accessoires. De hemdjes met ruitenprints blijven dus in dit seizoen, maar daarnaast zien we ook veel streepjes in de collectie en vooral platte schoenen. Kijk eens eventjes mee naar een aantal items van de collectie: Wat denken jullie ervan? Ik vind vooral de jurkjes leuk, en het schattig blauwe tasje en de wedges! Het is ook superhandig dat je forever21 nu ook via de UK kan shoppen, zo betaald je maar slechts 6€ verzendkosten, en moet je geen schrik hebben om extra douanekosten bij te betalen. Ik deed onlangs zelf mijn eerste bestelling (als je me op twitter volgt, had je dit misschien al eens gelezen), maar ik wou nog niet teveel bestellen aangezien ik het merk en hun maten nog niet kende. Dus het is bij een paar schoenen, een t-shirt, een ring en 2 kettingen gebleven. Ik ben heel tevreden met de spulletjes en ook met de service, de verzending verliep heel vlot, dus het zal zeker niet bij deze ene keer blijven, ik heb ondertussen al een paar nieuwe spullen op mijn verlanglijstje :)