Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Graphite

Ik liet jullie in mijn 'show your stash'-postje van onlangs nog mijn twee Chanel lakjes zien, en ik zei er toen bij dat ik enkel lakjes van Chanel koop die ik heel graag zie.
Ik mag er sinds deze week nog eentje aan mijn collectie toevoegen, nl de Graphite van de nieuwe herfst-collectie.

In de Autumn 2011 Chanel Nail Polish collection staat metallic centraal en bevat drie lakjes: Quartz (bruine tint), Péridot (goudgroen) en Graphite (grijs).

Toen ik de lakjes gewoon op foto's op het internet spotte was ik niet zo erg onder de indruk, maar toen ik deze week langs de parfumerie moest, viel mijn oog op de Graphite en ik moet zeggen, toen ik hem in het echt zag vond ik hem echt heel mooi.
Ik testte hem even op mijn pink, en zelf al met 1 laagje vond ik het supermooi.
Grijs van kleur, met zilveren, groene en gouden subtiele glitters erin.
Hij ging onmiddelijk mee naar huis.
De eerste twee zijn foto's met 1 laagje nagellak. Ik vind het er best mooi en egaal uitzien.

Op deze foto heb ik op mijn pink nog een extra laagje gedaan, wat de kleur iets donkerder en voller maakt en waarschijnlijk ook langer houdt, vind het allebei wel iets hebben, of kies ik beter toch voor twee laagjes?

Heel mooi kleurtjes inderdaad voor herfst-winter en ook voor de komende feestdagen.
Wat vinden jullie ervan?