Mogelijk gemaakt door Blogger.

De oplossing voor pijnlijke voeten door hoge hakken

We kennen het allemaal wel, je moet naar een feestje of je gaat een avondje stappen, dus je wil in je beste outfit verschijnen met je mooiste paar high heels.
Na een hele avond staan, rondwandelen of dansen heb je natuurlijk pijnlijke voeten.
Je denkt dan waarschijnlijk 'wat was het superhandig geweest als ik een paar platte schoenen bij me had'.
Ook voor een dagje shoppen, of als je verplicht bent om gekleed te gaan werken is het wel handig om af en toe te switchen naar comfi-schoenen.

Daar heeft Sasha nu iets op gevonden, de High Heel Rescue.
Het zijn schattige ballerina's, die je kan opvouwen. Ze zitten in een handig zakje, die je zo kan meenemen in je handtas.
Het neemt bijna geen plaats in beslag en ze zien er stylish uit.
Komen in vier verschillende soorten, zwart satijn met strik, bloemenprint, luipaardprint en mat grijs-zwart.


Beschikbaar in de maten 36-37, 38-39, 40-41 en kosten 19.95€

Ook bij h&m zouden ze zo een gelijkaardig pakketje hebben, de 'Walk Home Shoe'. Ik spotte ze hier en daar al op een blog, maar enkel in jeansstof, dus geen idee of ze ze in verschillende stoffen/prints hebben.

En sinds 11aug pakt discotheek Noxx in Antwerpen uit met een schoenenautomaat. Speciaal voor vrouwen met pijnlijke voeten, die na het uitgaan een snelle schoenenwissel willen doen zonder veel geld te moeten uitgeven. De schoenen kosten allemaal 12€ en gaan van maat 36 tot 40. bron

Wat denken jullie hiervan?
Gaan jullie voor een zakje met opvouwbare ballerina's, zouden jullie schoenen uit de automaat kopen, of stoppen jullie een gewoon paar ballerina's of slippers in je handtas of koffer van je auto?