Mogelijk gemaakt door Blogger.

Rituals Hand Therapy Handscrub

Voor ik begin met deze review, wil ik jullie eerst op de hoogte houden van mijn laatste project blogway look, Fly Girl (die ik gisteren postte). Ik werd als winnaar uitgekozen, en win daarmee een leuke sjaal van S.Oliver en kan ik ook volgende week niet afvallen, jeej. Bedankt ook voor al jullie lieve reacties <3

Ok, en dan nu mijn artikeltje van vandaag!!
Ik hou van scrubben, zowel voor men lichaam als men gezicht.
Toen ik op de PR-dagen de kans kreeg mijn handen te laten scrubben bij de Rituals-stand, was ik echt onder de indruk (lees hier nog eens verslagje).
Mijn handen waren zacht, gevoed en ze zagen er zelf frisser uit van kleur.

Toen ik deze week Rituals passeerde, ging hij dan ook eindelijk mee naar huis, de Hand Therapy handscrub met Ginseng & Ginkgo Biloba.

Het is een handscrub die scrubt, voedt en verzacht.
Hij is verrijkt met voedende oliën die eenvoudig door de huid worden opgenomen en haar soepelheid en vochtbalans herstellen.
Je kan de scrub ook dagelijks gebruiken, wat ik wel positief vind.
Scrub en masseer op droge handen, daarna afspoelen en afdrogen.

Ik ben echt fan van het product.
Hij ruikt heel lekker en mijn handen zijn echt zacht.
Doordat het een scrub is, doet hij veel meer dan een handcrème maar het effect achteraf is ook zachte en gevoede handen.
Hij voelt ook helemaal niet vettig aan op je handen, maar toch voelen je handen gevoed en blijft er een beschermend zacht laagje achter.
Met de hoeveelheid op de foto hieronder kom je eigelijk best toe voor je beide handen. Goed opensmeren, en zodra er water aan te pas komt, voel je echt dat je handen zacht worden.

Hij kost 10,90€ voor 75ml.
Je kan de producten in de Rituals-stores altijd uitproberen, dus ik zou zeggen, als je er passeert moet je dat zeker eens doen!!
Gebruiken jullie een handscrub?