Mogelijk gemaakt door Blogger.

New shops to love

Ons belgenlandje wordt almaar uitgebreid met leuke winkels en nieuwe merken, I like it!!
Jullie hebben hier onlangs al gelezen over de opening van de eerste Forever 21 store in ons land, nl. in Brussel. Iedereen weet natuurlijk dat Antwerpen weldra zal volgen.
Ik deel jullie graag mee dat de opening gepland is op 3 september 2011, jeej!!

De winkel biedt 5000 (!) vierkante meter verkoopruimte en is gevestigd in het hart van het shopping district de Meir.
De Antwerpse Forever 21 winkel is opgezet als Flagship store en biedt een ruim gamma aan nieuwe collecties, waaronder ook herenkledij.
Ik kijk er heel erg naar uit, omdat Antwerpen voor mij toch iets dichter is dan Brussel.
Zijn jullie ook zo benieuwd, of gingen jullie al naar de Brusselse winkel?

Ook New Yorker opent zijn tweede winkel in België. De eerste opende zijn deuren in Antwerpen in 2005.
Op 18 augustus 2011 opent New Yorker de nieuwe winkel in Maasmechelen.
Je vind er de laatste collecties op meer dan 700 vierkante meter in het shoppingcenter M2, het moderne winkelconcept schept een prettige winkelsfeer en een eigen muziekkanaal ontvangt de bezoekers op de nieuwste hits en trends uit de wereld van muziek en lifestyle.

Ok, ik liet jullie dit nieuwtje al eens weten, Steve Madden komt naar Gent en de opening is voorzien op 27 augustus 2011. Maar ik wou het nog even herhalen omdat het toch dichterbij komt, en toen ik er voorbij liep nam ik ook vlug eventjes een foto!

En Brussel heeft er een nieuw beauty-paleis bij. De luxe-parfumerie Senteurs d'Ailleurs is onlangs verhuisd naar het Stefaniaplein, en is hierbij de grootste parfum winkel in Europa!!
De winkel is opgedeeld in twee delen, een zwarte boutique voor de parfumerie met daarbij merken zoals Diptyque, Comme des Garçons, Tom Ford, Comptoir Sud Pacifique, Creed, en nog zoveel meer.

De witte boetiekruimte, die nieuw is bij Senteurs d'Ailleurs, is gewijd aan verzorging. Naast exclusieve merken kan je hier ook een barbiersruimte, skinbar van Dermatologica, een Essie nailbar en een verzorgingsinstituut terug vinden.
Je vind er oa. Kiehl's, La Mer, Bumble & Bumble, Laura Mercier, Dermatologica, Essie en nog veel meer.
Klinkt als een beauty-paradijs als je het mij vraagt.

Ook in Brussel opent het cosmeticamerk Bobbi Brown binnenkort zijn deuren.
Dit zal in oktober van dit jaar zijn, maar meer info mag ik jullie voorlopig niet geven, maar ik hou jullie op de hoogte!!
Wat vinden jullie van de nieuwe winkels in ons land, en welke willen jullie zo snel mogelijk bezoeken?