zaterdag 7 mei 2011

One by One Volum'Express Mascara Maybelline

Toen ik de persfoto's nog maar zag van deze One by One Volum'express mascara van Maybelline, kon ik niet wachten om hem in huis te halen.
Ook al wist ik niet of hij eigelijk goed was of niet, ik vind de kleur van de verpakking superleuk, en zeg nu zelf, het oog wil ook wat.


De One by One is de opvolger van de bekendste Colossal en de Falsies en belooft opvallend, uitdagend volume zonder overdaad. Een mascara die elk wimpertje tot zijn recht laat komen.

In de formule van de mascara wordt gebruik gemaakt van fruitzuren, die bekendstaan voor hun gladmakende eigenschappen. Gladdere wimpers betekenen immers minder klontertjes en een betere scheiding.
De formule schilfert niet af en de wimpers zijn 100% glad en klontervrij.


Het borsteltje is het eerste ergonomische borsteltje in elastomeer. Door de ellipsvorm volgt hij perfect de oogcontour en dankzij het zachte, plooibare materiaal is hij heel flexibel.
Het is ook het eerste borsteltje met een drievoudige werking, hij heeft maar liefst 300 haartjes en een oog telt gemiddeld 100 wimpers, dat betekent dus 3 haartjes per wimper. Daarmee worden dus alle wimpers opvallend maar zonder overdaad opgemaakt.

Ik vind het resultaat er mooi en natuurlijk uitzien. Inderdaad niet over-the-top, maar de wimpers zijn mooi gescheiden, en ook voor de onderste wimpers van mascara te voorzien vind ik het heel makkelijk.


Te koop voor de prijs van 13,49€

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie hem al uitgeprobeerd?

10 opmerkingen:

 1. Die heb ik ook, zit nog in de verpakking ik ben er niet aan toegekomen om dit nog te testen. Maar aan het resultaat te zien van je laatste foto ziet het er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb deze ook en vind hem echt fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem (nog) niet maar hij ziet er zeker niet slecht ui!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die servetjes van de AH zijn supercute, heb ze ook gekocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De campagnefoto en de look van one by one zijn prachtig en inspirerend. Toch trekt deze mascara me vanwege het borsteltje niet zo. Ik ben bang dat ik hier niet zo goed mee om kan gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Deb, ik vind het niet zo verschillende hoor, brengt gewoon aan als een borsteltje, en voelt ook zo.

  @ m10e, jaaa, die servietjes zijn van bij AH, en vind ze zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze ook maar na een paar keer te gebruiken vind ik dat hij begint te klonteren... Spijtig!
  Liefs, Julie xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake