Mogelijk gemaakt door Blogger.

MAC Surf Baby Bronzer Stick Gilty Bronze

MAC zit al helemaal in de zomersfeer, en met de collectie Surf Baby kan je niet anders dan er helemaal in meegaan.
Door deze kleurrijke collectie denk je aan zomer, surfen, bikini babes & beach boys, zee en strand, ...

Maar de producten zijn ook helemaal gemaakt om aan het strand te gebruiken en te dragen, denk aan Mini Blush Sticks, superhandig!!, Splashproof Mascara en ook de zomers kleurtjes voor op je ogen, nagels en lippen zoals coral, aqua, yellow gold, silver en bronze zijn ook perfect voor de ideale zomerlook.


En natuurlijk geen zomercollectie zonder ware Bronzing-material.
Bronzer sticks, bronzing powder en pressed powder, in verschillende tinten, voor elke huidkleur en -type wel iets beschikbaar.
Ook ideaal voor zomer en strand zijn de leuke make-up tasjes, maar ook de suntints lipbalms met een SPF 20, verkrijgbaar in 3 tinten (alledrie heel sheer) zijn ideaal tegen droge lippen en ze beschermen je tegen de uv-stralen van de zon.


Ik kreeg op de PR-days al even een preview van de collectie, en die zag er echt supergoed uit.

Ik kreeg de Bronzing Stick in de kleur Gilty Bronze mee naar huis om uit te testen.
Het is een koperen/brons kleurtje met een gouden shimmer erin.
Het is een hele donkere tint, dus voor mijn huidskleur heb ik echt maar een heel klein beetje nodig. Hij wrijft mooi open en geeft een mooi en gebruind resultaat.
Ik vind een stick ook superhandig, vooral voor on-the-go dus ideaal om even je make-up bij te werken, ik ben alvast fan en benieuwd naar de rest van de collectie!

Ik vind de bronzing collectie super, maar ook de nagellakjes (Hangin Loose en Ocean Dip) zijn zo mooi en is de Cheek Powder 'My Paradise' niet supermooi met zijn gouden bloem? Check ook de oogschaduw (de gele (Sun Blonde) en de aqua (Surf USA) kleur zijn zo zomers en leuk).

MAC Surf Baby verkrijgbaar vanaf 14 mei 2011 in je MAC-store.
Gaan jullie voor iets uit deze collectie?