Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bestelling The Beauty Bakery

Ik las onlangs al bij Rinah en Deb over hun bestelling bij The Beauty Bakery, vooral de home scents, en dan meerbepaald de kokosgeur, sprongen me in het oog.

Toen ik even de girly website was gaan uitchecken, kon ik niet anders dan enkele spulletjes te bestellen.
Het is een webshop vol handgemaakte beautyspulletjes, met zelf leuke cupcake-badspulletjes!!


Met de home scents kan je je huis nu ook heerlijk laten geuren, je kan kiezen uit verschillende geurtjes, van desserts tot bloemen of fruit.
Ik ging voor de 'Coconut Bay', coconut-freak that I am, die inderdaad heerlijk naar kokosnoot ruikt.
En ik kocht ook 'Baby's Room', heerlijke geur van talkpoeder en babyproductjes, love it!!

De home scents zitten in een klein cupje, en kan je er ook makkelijk uithalen. Je kan hem in verschillende keren gebruiken door er een stukje af te snijden en dan laten branden op een aromabrander. Hij geeft ongeveer 15u geur af. Ze kosten 1,90€/stuk.

Naast de home scents heb je ook de Scenting Crystals, hetzelfde principe maar het zijn dan kleine korreltjes waarvan je 1 à 2  theelepeltjes in je aromabrander schept. De Scenting Crystals zijn iets sterker geparfumeerd en kosten 1,50€/stuk.
Ik kocht 'Baby Powder', 'Strawberry' en 'Clean Coton' en het zijn allemaal superheerlijke geurtjes!!

Er moest natuurlijk ook iets met cupcakes mijn winkelmandje in, dus ik ging voor de beauty bar Pink Cherry Cupcake, en oh my, I love the smell!!!
Wordt beschreven als lichtzoete geur van versgebakken buttercupcakes met een vleugje kersen.
Ik vind het een echt snoegeurtje hebben, dus als je voor zoet bent, is deze echt iets voor jou!!
Handig van grote om mee te nemen in de douche en je er helemaal mee in te zepen.


En als laatste kocht ik een Serious Booty Buffer, ideaal voor het scrubben van je hele lichaam.
Het is een handgemaakte natuurzeep die verpakt zit in een natuurlijke loofah scrubber. Scrubt alle dode huidcellen weg en tovert een gladde, gezonde huid tevoorschijn.

Ik koos voor de 'Sweet Minty Cake' (je hebt ook nog Rosemary en lemons & limes) in de vorm van een walvisje.
Hij heeft een lusje om op te hangen en je kan hem met een handvatje makkelijk in je hand houden om je van kop tot teen te scrubben.

Je voelt echt dat je lichaam gescrubt is, just the way I like it, maar ben toch niet zo helemaal voor de geur/zeep. Het is een muntgeur, waar ik wel van hou, maar ik vind deze toch niet zo heel aangenaam. Zeker eens je hem gebruikt hebt, is het zo een echte zeepgeur, waar ik toch niet zo heel erg van hou.
Te koop voor 6,95€

Ik ben heel tevreden met mijn producten die ik bestelde, maar er waren eigelijk ook wel enkele dingen die ik minder goed vond. Eerst en vooral, de verzendkosten naar België lopen wel hoog op.
Ten tweede het contact met de webshop. Ik had enkele mailtjes gestuurd maar nooit geen antwoord gekregen.
De betalingsgegevens om een betaling te maken vanuit België naar Nederland stonden niet op de site. Ik had verschillende mailtjes gestuurd want ik kon dus geen betaling maken zonder de juiste gegevens. Geen enkele keer heb ik antwoord gekregen. Het rekeningnummer stond er wel bij, dus via google vond ik een website waar je de iban en bic nummers kan bereken, en heb ik het zelf opgezocht en zo de betaling gedaan. Vond het wel een beetje jammer.

UPDATE: ik vind deze blogpost (check here) hier juist (een dag na dit artikeltje) dat the lady behind the beauty bakery het superdruk had met verhuizen en internetproblemen had, wat verklaard dat ze dus geen atnwoord had kunnen geven op mijn mailtjes. Komende vrijdag zou ze terug online moeten zijn!!

Hebben jullie ooit al een bestelling gedaan bij The Beauty Bakery?