Mogelijk gemaakt door Blogger.

More upcoming collections

Ik liet jullie al kennismaken met nieuwe producten en opkomende trends voor de herfst en winter 2011-2012, na het bezoeken van de pr-days in Antwerpen.
Ik wou jullie natuurlijk geen overload aan posts geven na elkaar, maar vandaag wil ik toch nog enkele nieuwtjes met jullie delen die ik daar spotte.

Jullie zagen al de Hello Kitty x Swarovski collectie voorbij komen, Professionails So Polish, nieuwe collecties van Vila, Vero Moda, Only en Pieces, maar ook Rimmel, NYC enz.

Vandaag toon ik jullie enkele foto's van nieuwe collecties van oa. l'Occitane, Rituals, Tommy Hilfiger, Lacoste, Veritas en Sacha. Kijk eens eventjes mee:Superleuke kleuren en prints bij Veritas. En check de uilenketting, zo mooi!!
Ook veel prints te zien voor de panty's, en Veritas heeft in samenwerking met Hampton Bays ook een nieuwe collectie op de markt.


Zonnebrillen collectie van Lacoste.

 

De herfst/wintercollectie van Tommy Hilfiger ziet er, zoals gekend, heel preppy uit, and I like it!
En ook bij de schoenen zie ik er al enkele voor op mijn wishlist!


Meer schoenen bij het merk Sacha.


Nieuwe collecties bij Rituals.
Bovenaan zien jullie de Rituals textielproducten, geurkaarsen en hun skincare gamma.
Onderaan zien jullie de nieuwe Suncare producten, die optimaal beschermen tegen verbranding en vroegtijdige huidveroudering. Maar daarover later nog meer.
Ik kreeg er ook een zalige handscrub, mijn handen voelden echt heel zacht en gevoed en ze waren ook mooier roze van kleur!!


De nieuwste producten van L'Occitane.
Supermooie make-up spulletjes en hun welgekende handcreme.
En als laatste hun nieuwe gamma Pivione Flora, met heerlijke bloemengeur, die bestaat uit parfums, bad- en doucheproducten, lichaamsverzorgingsproducten en make-up.

Wat vinden jullie ervan? Iets gespot voor op jouw wishlist?