Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in

In deze post wil ik jullie even wat spulletjes tonen die ik onlangs kocht.
Leuke spulletjes, en enkele dingen die voor mij, voor het bloggen, superhandig zijn.
Kijk eens eventjes mee:

Ik kreeg van mijn vriend deze superhandige mini-fotostudio.
Nu vind het wel leuk om foto's te nemen buiten als het goed weer is, maar meestal heb ik pas 's avonds tijd, maar dan is het licht niet meer zo goed.
Dus deze is echt heel handig om mooie foto's van producten enzo te nemen, en komt de kleur ook meer over zoals deze er echt eruitziet.
Het is een kleine fotostudio, met 4 verschillende achtergronden, 2 lampen op statief en een statief voor je fototoestel.
Je kan alles ook opbergen in een handige tas die erbij komt, dus het neemt echt niet veel plaats in.

Hier zien jullie het verschil, ik nam eventjes foto's van deze nieuwe L'Oréal Série Expert producten.

Het zijn de Travel Size producten van L'Oréal Professionel, die nu beschikbaar zijn bij je L'Oréal Professionel kapsalon. Bij aankoop van een 200/250ml product krijg je er een zonnebril en een Travel Size product bij. Let op, het gaat om een zomerse aanbieding, dus tot zolang de voorraad strekt!

Het is alvast superhandig, een professioneel product en in een handig formaat, ideaal voor op vakantie mee te nemen, zo hoef je niet te sleuren met grote bussen.
 
De roze: Vitamino Color, een kleurfixerende shampoo en - haarmasker.
De gele: Absolut Repair, een celherstellende shampoo en masker voor zeer beschadigd haar.
De rode: Force Vector, versterkende shampoo en masker voor breekbaar haar.

Nog een enkele handige nagelspulletjes:
Nagelwielen, die maken het iets handiger om nagellak aan jullie voor te stellen, te vergelijken of te weten welke kleuren er nu allemaal in mijn stash bevinden.

En een handige nageldroger, op batterijen (want ik heb echt geen geduld om mijn nagels te laten drogen als ze net gelakt zijn), gekocht bij blokker voor 4,99€.

Als laatste, deze superleuke cupcake-stempel. Zo kan ik al mijn post, al dan niet in functie van men blog, opfleuren met een cupcakeje.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe spulletjes?