Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15

Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwste favoriet, de nieuwe foundation van Clinique, Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15.
Het is een foundation dat de hydratatie van de huid onmiddellijk, de hele dag lang én op langere termijn verbetert en tegelijktijd zorgt voor een frisse en gezonde teint.

De Moisture Surge is de legendarische hydraterende crème-gel van Clinique, en één van hun bekendste beauty-geheimen is de toevoeging van een beetje van je favoriete foundation aan de Moisture Surge, met als resultaat, een matte, fraaie look met een volledige dekking en die zorgt voor een totale hydratatie van de huid.

En daardoor brengt Clinique nu ook deze getinte moisturizer op de markt.
Het is een lichte crème-gel met ultra-hydraterend effect die precies voldoende dekking biedt voor een egale en heldere teint.
Met haar heerlijk zachte textuur zorgt het voor een gelijkmatige dekking, waardoor de huid er weer koel, verkwikt en volledig gehydrateerd uitziet.
Bovendien versterkt het de vochtbarrière van de huid, zodat ook een droge en gevoelige huid weer helemaal in balans komt.

Het wordt ook wel de 'zomerfoundation' genoemd, door zijn luchtige textuur. Door de SPF15 biedt hij ook bescherming tegen de zon.
Hij is verkrijgbaar in 4 tinten: Ivory, Neutral, Beige en Golden.

Ik testte de kleur 03 Neutral en ik ben er echt supertevreden van.
De kleur matcht perfect met mijn huid, hij wrijft supermakkelijk open, inderdaad zoals een gewone gezichtscrème, en geeft toch een lichte dekking. Je voelt je helemaal niet zwaar opgemaakt, wat perfect is voor tijdens de warme zomermaanden, en mijn huid voelt er ook zacht door.

Ook belangrijk, hij is geschikt voor alle huidtypes, want ik heb zelf een heel gevoelige huid dus heb ik altijd wel schrik om iets nieuws uit te proberen, maar dit blijkt helemaal niet nodig te zijn. Ik ben alvast fan!

Verkrijgbaar sinds half april voor 28,90€.

Wat denken jullie van deze? En gebruiken jullie ook zoiets als een zomerfoundation als het warmer wordt?