Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: Professionails SoPolish

Eind mei komt Professionails met een nieuwe generatie nagellak, So Polish.
Een nagellak die 14 dagen lang houdt, zonder beschadiging, kleur- of glansverlies!

Het is een nagellak waarin een soort gel zit verwerkt, maar het wordt niet aangebracht zoals gelnagels, er komen dus helemaal geen vijlen, frezen of buffen aan te pas dus je nagels zelf worden ook helemaal niet beschadigd.
Het duurt een 30-tal minuutjes om aan te brengen, en dan zou je 14 dagen perfecte nagels moeten hebben.
Je kan kiezen uit 27 verschillende kleurtjes, die van plan zijn nog uit te breiden.


Op de PR-days testte ik de Sopolish al eens uit, en vandaag wil ik ook mijn ervaring delen.
Ik ging voor een fris en fel rood kleurtje, en ik vond het echt een mooi kleurtje!
Het aanbrengen duurde nog geen 30 minuutjes en ging ook vlot.
Even laten drogen en je kan er ook weer alles mee doen, het was direct helemaal uitgehard.
 op deze foto's is het 5 dagen later

Ik was heel benieuwd, want meestal na 1 à 2 dagen heb ik toch al wat last dat mijn gewone nagellak begint af te te gaan.
Ik was dan ook heel verbaasd dat na een kleine week de kleur én glans nog helemaal dezelfde waren.
Nu 14 dagen had het voor mijn nagels niet volgehouden, na exact een week had ik bij enkele nagels al wat stukjes die waren losgekomen, maar ik denk vooral dat dit kwam door de kwaliteit van mijn nagels, en dan het echt mijn nagels waren die begonnen af te breken.

Als ik er dan natuurlijk ook even aan begon te prutsen, kon je de nagellak er ook gewoon afpellen, maar de nagellak er afhalen (je krijgt dan ook een product en vijl mee) in het algemeen ging niet zo vlot dan als je gewone nagellak er zou afhalen.
Ik merkte wel dat mijn nagels lichtjes beschadigd waren en dringend nood hadden aan wat voedende olie.
Verder was ik heel tevreden, heel mooie kleur, de glans bleef echt super en mijn nagels zagen er mooi uit.
Ideaal voor op vakantie of als je niet veel tijd hebt om om de 3 dagen andere nagellak aan te brengen.

Wat denken jullie ervan?