Mogelijk gemaakt door Blogger.

Travel Space Savers + winactie op komst

Het is algemeen geweten, we sleuren veel te veel bagage mee op vakantie, zelfs al is het maar op een weekendtripje.
Ik wil jullie enkele tips geven om toch een beetje plaats uit te sparen (zo is er ook meer ruimte over voor souveniertjes en dergelijke).

De meeste spulletjes heb ik al beschreven in vorige postjes, maar wou ze toch nog eens allemaal op een rijtje zetten, zeker nu met de vakantie in het vooruitzicht!!

♦ Superhandig is de Travelspray van Ici Paris XL. Je kan hem volledig vullen met je favoriete parfum, en zo hoef je ook geen grote en breekbare fles mee te nemen in je bagage. (Ik gebruik hem trouwens altijd, hij gaat mee in mijn handtas)


♦ De Toothy Tabs van de Dirty collectie van Lush zijn ook supermakkelijk. Ze nemen bijna geen plaats in, je kan eruithalen hoeveel je ongeveer nodig hebt en ze desnoods in een nog klein doosje (leeg blikje van lipenbalsem of zo) bewaren, maar het is alvast beter dan een grote tube tandpasta. Je kan natuurlijk ook gaan voor een mini-tube, maar daar ga je natuurlijk niet zo heel lang mee doen.

En bij Lush vind je ook shampoobars, in verschillende geurtjes. Dit zijn gewoon kleine blokjes, waar je tot 80 keer je haar mee kan wassen. Wat een verschil om dan een grote fles shampoo mee te nemen.

♦ Bij The Nord Face kan je ook terecht voor een handige rugzak (25l), de Flyweight Rucksack, die je na gebruik helemaal tot een klein zakje kan opvouwen. Of je kan hem meenemen als klein zakje in je bagage, en erna volladen met nieuwe spulletjes die je op reis kocht. Beschikbaar in 4 verschillende kleuren.

♦ Op mijn minitripje Disneyland nam ik ook mijn Ecoco Cosmetic Glove mee voor mijn make-up eraf te halen. Het is een soort washandje waarmee je met enkel water je make-up kan verwijderen, en ze doen echt hun werk.
Ze worden natuurlijk wel snel vuil, je kan de voor- en achterkant apart gebruiken, dus met eentje kan je wel 2 dagen je make-up verwijderen, ideaal voor een weekendje weg. Voor een langere vakantie heb je er dan natuurlijk al meer nodig. Maar toch neemt het veel minder plaats in beslag dan een fles remover en een stapel wattenschijfjes.

En Ecoco Cosmetic Gloves geeft speciaal voor de lezers van Sprinkles on a Cupcake een kortingscode van 20%, en daarvoor gebruik je de code: Ecoco-cupcake. (geldig tot 30 juni 2011)♦ Wat ik ook heel handig vind, zijn blushes met verschillende kleurtjes. Als je van afwisseling houdt of graag wat kleuren mengt, hoef je ook maar eentje in te pakken.
Ik gebruik daarvoor graag mijn MAC Wonder Woman Mineralize Skinfinish Golden Lariat  maar dat kan natuurlijk eender welke zijn die jij mooi vind!


♦ En mijn laatste aankoopje van NYX maakt het ook supermakkelijk om al mijn make-up mee te nemen op vakantie. Ik kocht de Carry-All Beauty-Bag van NYX nadat ik hem spotte op Chic and the City. Hij is echt superhandig, ik kan in een klein tasje al mijn make-up meenemen, er is plaats voorzien voor mijn kwasten mooi op te bergen, en zelf mijn skincare producten passen erin. Superhandig en neem echt niet veel plaats in.
Te koop bij oa. Boozyshop.Ook Travel Size producten zijn superhandig om mee te nemen op reis. Ze nemen niet veel plaats in en bevatten net genoeg product voor je vakantie mee rond te komen (zo kan je ook de lege flesjes daar achterlaten).
Zo liet ik jullie hier onlangs kennismaken met de Travel Size Producten van L'Oréal Professionnel Serie Expert.
Maar ook het Reflection gamma van Kérastase brengt een setje Travel Size haarproducten op de markt, in een handig toiletzakje. Ze zijn verkrijgbaar bij je Kérastase kapper, je krijgt gratis een setje bij aankoop van een Kérastade product!!

Maar misschien moet je helemaal niet naar je Kérastase kapper, en wordt zo een leuk setje binnenkort gewoon bij je thuis geleverd!! Of hoef je ook helemaal geen tube tandpasta of fles parfum mee te sleuren, maar gewoon een doosje Toothy Tabs of een travelspray inpakken...
Eén tip: hou Sprinkles on a Cupcake één dezer dagen goed in de gaten!!

Hopelijk hebben jullie iets aan de tips!! en als jullie zelf nog meer plaatsbesparende dingen weten, please do share in the comments!!