Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Enkele random nieuwtjes die ik leuk vind om met jullie te delen:

♦ Karl Lagerfeld lanceert Nieuwe collectie voor Coca-Cola Light en Magnum
Coca-Cola Light brengt deze lente een nieuwe collectie op de markt, opnieuw in samenwerking met de wereldberoemde ontwerper Karl Lagerfeld, die in 2010 ook al een limited edition van het Coca-Cola Light flesje op de markt bracht. De collectie bestaat uit maar liefst drie nieuwe, exclusieve varianten. Alle drie de ontwerpen zijn voorzien van het onmiddellijk herkenbare silhouet van Karl.

Op 28 mei zal de collectie in België verkrijgbaar zijn bij Inno, en vanaf juni kan je ze ook vinden bij kappersketen Kréatos en bij Kinepolis tijdens Ladies @ the Movies.
De flesjes zijn individueel of als set verkrijgbaar, de set zit verpakt in een exclusieve collector's box, die ook door de designer is ontworpen.

Daarnaast hebben ook Magnum en Karl Lagerfeld de handen in elkaar geslagen. Voor de nieuwste campagne Magnum 'For Pleasure Seekers' ontwierp Karl een adembenemende luxesuite uit chocolade(gemaakt uit 10.5 ton Belgische chocolade).
Dit werd gelinkt aan de lancering van de nieuwe Magnum Temptation Fruit.


♦ Tommy Hilfiger Limited Bag with Renee Zellweger
Tommy Hilfiger lanceert voor de vijfde maal een limited edition handtas ten voordele van Breast Health International, een organisatie die op zoek gaat naar een middel tegen borstkanker.
Voor deze vijfde en recentste tas koos Tommy Hilfiger voor niemand minder dan Oscar-winnares Renee Zellweger voor het gezicht van deze campagne.
De beige handtas wordt begin mei verkocht aan de prijs van 299€.


♦ Abercrombie & Fitch komt naar Brussel dit jaar... maar nog niet onmiddellijk!
Dit is natuurlijk niet nieuws, eind vorig jaar werd het nieuws bekend gemaakt, Abercrombie & Fitch zal zijn eerste Belgische winkel openen in Brussel. Dit stond normaal gepland voor april 2011, maar het blijft maar stil rond de opening.
Nu staat op diverse sites te lezen dat de store pas in het 4e kwartaal (Q4) van het jaar 2011 opengaat, dus dit wil zeggen nog even geduld tot oktober, november of zelf december!!
bron

♦ Eerste Disney Store in België
Op donderdag 5 mei 2011 mag België zijn eerste Disney store verwelkomen, namelijk op de Meir 41.
De winkel zal bestaan uit 2 verdiepingen, war je allerlei soorten Disney producten zal kunnen kopen.
Verder bevat de winkel een groot scherm waar videoclips zullen afgespeeld worden, en is er de magische spiegel in het Disney prinsessenkasteel, waar één van de Disney prinsessen verschijnt.
 bron