Mogelijk gemaakt door Blogger.

One by One Volum'Express Mascara Maybelline

Toen ik de persfoto's nog maar zag van deze One by One Volum'express mascara van Maybelline, kon ik niet wachten om hem in huis te halen.
Ook al wist ik niet of hij eigelijk goed was of niet, ik vind de kleur van de verpakking superleuk, en zeg nu zelf, het oog wil ook wat.


De One by One is de opvolger van de bekendste Colossal en de Falsies en belooft opvallend, uitdagend volume zonder overdaad. Een mascara die elk wimpertje tot zijn recht laat komen.

In de formule van de mascara wordt gebruik gemaakt van fruitzuren, die bekendstaan voor hun gladmakende eigenschappen. Gladdere wimpers betekenen immers minder klontertjes en een betere scheiding.
De formule schilfert niet af en de wimpers zijn 100% glad en klontervrij.


Het borsteltje is het eerste ergonomische borsteltje in elastomeer. Door de ellipsvorm volgt hij perfect de oogcontour en dankzij het zachte, plooibare materiaal is hij heel flexibel.
Het is ook het eerste borsteltje met een drievoudige werking, hij heeft maar liefst 300 haartjes en een oog telt gemiddeld 100 wimpers, dat betekent dus 3 haartjes per wimper. Daarmee worden dus alle wimpers opvallend maar zonder overdaad opgemaakt.

Ik vind het resultaat er mooi en natuurlijk uitzien. Inderdaad niet over-the-top, maar de wimpers zijn mooi gescheiden, en ook voor de onderste wimpers van mascara te voorzien vind ik het heel makkelijk.


Te koop voor de prijs van 13,49€

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie hem al uitgeprobeerd?