Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wella Pro-Series ambassadors pakket

Ik liet jullie hier al weten dat ik verkozen was tot 1 van de 10 Wella Pro-Series ambassadeurs.
Daar hangen enkele leuke opdrachten aan vast, maar ook enkele leuke spulletjes, alvast bedankt Wella!

Vrijdag werden deze bij mij thuis geleverd en ik geef jullie even een peak van wat daar allemaal inzat.
Het waren twee reuze-dozen, mooi verpakt met rode strik en persoonlijke boodschap 'Veel succes Petra als Wella Pro Series Ambassadeur!'.
 
Ik liet jullie in mijn vorige post al kennismaken met de producten van Wella Pro Series, maar hier zie je ze allemaal eens op een rijtje.

Naast de producten bevonden zich in de dozen ook allerlei spulletjes om je haar te stylen, zodat ik aan de slag kan gaan en leuke artikeltjes kan maken.
Een borstelset, rollers en speldjes van het merk Cricket.

Enkele hairtools van Braun Satin Hair 7, zoals de Hair Dryer, Straightener en Curler. Ze zijn alledrie aangeraden door Wella Professionals en bevatten een Colour Saver + Iontec systeem, zodat je haarkleur beschermd wordt tijdens het stylen.

En ook een Sony Bloggie, om te filmen en foto's mee te maken (waar ik ook de andere foto's uit deze post mee getrokken heb). Superhandig en ziet eruit als een gsm, dus ideaal om overal mee naartoe te nemen.


Verder wil ik jullie ook betrekken in mijn blogpostjes, dus als jullie verzoeken hebben van wat jullie graag te zien krijgen, please!, laat het me weten bij de comments!!
Willen jullie reviews over de producten zelf, willen jullie een how-to van een bepaald kapsel, willen jullie bepaalde trends op een rijtje, heb je een leuke foto gespot van een kapsel maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen... let me know, send me an email...!!


Vanaf 16 Juni kan je stemmen op je favoriete Wella-Ambassadeur via de facebook pagina van Wella Pro Series Belgiƫ.