Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wella Pro-Series Ambassador

Jeej, ik werd door Wella uitgekozen als 1 van hun 10 nieuwe ambassadors voor hun nieuwe, betaalbare gamma, de Pro-Series.

Het is een nieuwe lijn geïnspireerd door stylisten en ontwikkeld door Wella experts, maar voor thuis te gebruiken. Je krijgt salonachtig haar, tegen een verrassend betaalbare prijs, en je kan de producten gewoon bij de supermarkt en drogist kopen.

De Wella Pro-Series bestaat uit een lijn van verzorgings- en stylingsproducten die gemakkelijk in gebruik zijn en voor alle haartypes.
In het verzorgingsgamma vind je shampoo en conditioner, waarbij je kan kiezen uit vier verschillende types: volume, color, repair en shine.
Voor de styling kan je kiezen uit een mousse om meer volume in je haar te krijgen, en eenmaal je het perfecte kapsel gecreëerd hebt, kan je het verstevigen met de juiste haarspray en afwerken met een spray voor je haar extra te laten glazen.


Je zal de komende weken verschillende artikeltjes zien verschijnen ivm mijn ervaringen met de nieuwste producten, haartrends, tips and tricks, do-it-yourself hairstyles enz...
Het is de bedoeling een soort portfolio met minstens 6 blogposts en 3 filmpjes op te stellen en die wordt dan op de wella pro-series facebookbookpagina geplaatst, samen met de portfolio van de 9 andere ambassadeurs, en dan kan je stemmen op jou favoriet. Die wordt dan als ultieme Wella Pro-Series Ambassador gekroond en verdient daarmee een tweedaagse trip naar New York om de International Trend Vision Awards mee te maken, super hé!!

Ik wou alvast mijn inzending ook eens met jullie delen, ik maakte een soort stripverhaal, hopelijk vinden jullie het leuk:_________________________________________________________________________________

Dus meer Wella-nieuws coming up. Hopelijk vinden jullie mijn blogjes leuk en kan ik later ook op jullie stem rekenen.