dinsdag 27 juli 2010

Yves Saint Laurent touche éclat

Omdat ik al heel veel goeds gelezen had over de touche éclat van Yves Saint Laurent, wou ik hem heel graag eens uittesten. Toen ik dit ene pakketje in solden zag staan bij planet parfum, wist ik, you're mine!!

Hij bevat de touche éclat concealer in kleur nr 2 en de Gommage Action Biologique, een gezichtsscrub.
De gezichtsscrub verwijderd onzuiverheden en dode huidcellen. Het is een soort egale gel, heel mooi met gouden glinstertjes erin, die je met droge handen op een droog gezicht aanbrengt. Door de gel uit te wrijven, ontstaat er een soort olie en wordt het vloeibaar om mooi uit te smeren. Daarna spoelen met water.

Het heeft een aangename geur, kan niet direct plaatsen welke, beetje een bloemengeur, en mijn gezicht voelde wel zacht aan, maar veel verschil merkte ik niet echt. Ik heb persoonlijk liever een scrub met een grovere textuur waarbij je echt voelt dat hij zijn werk doet.

De touche éclat daarintegen, ben ik helemaal voor gevallen. Werkt supergoed als concealer onder de ogen en het is supermakkelijk om aan te brengen.
Ik breng concealer onder de ogen altijd aan in een driehoek, en het borsteltje bij deze is superhandig.

Kijk even mee naar dit filmpje van Kandee Johnson (my favorite youtube makeupartist) dan weet je wat ik bedoel:

13 opmerkingen:

 1. Dit vind ik echt een goede tip, want ik heb heel vaak zo'n lijntjes onder mijn oog en dan lijk ik soms een beetje boos. Ik ga dit meteen uit proberen. Goeie video trouwens, ik ben ook helemaal fan van haar vids.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Touche éclat is ook al jaren mijn favoriete concealer! ik blijf hem steeds opnieuw kopen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh in solden! leuk! en handig filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De YSL lijkt me erg fijn. En ook een handige tip. Ga ik eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit blijft een favorite item onder velen mua's and make-upaddicts!! :D

  Heel veel liefs!

  Ps. super leuk je nieuwe layout!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favo concealer! Zo handig en zo'n goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. had die concealer ook, vond hem erg fijn ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik nog steeds de consealer van Mac, moet nog opmaken, voordat ik aan een ander begin. Ik wil heel graag de consealer van Bobbi brown. Beetje duur...maar wie weet gebeurd er een wonder :).

  Ik ben helemaal gek op Kandee. Ze is geweldig. Ook hoe ze de wereld zo positief ziet. Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke video! Moet ik zeker eens uitproberen!

  groetjes Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. love YSL make up, Jouer is a new brand I started using also really good!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram