Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cupcake winners

De winnaars van mijn giveaway zijn bekend... Ik heb al de namen op een briefje geschreven (was toch wat werk met een totaal van 81 briefjes dus de volgende keer toch iets via de computer proberen, haha!!), in een grote cupcake cookies pot, eens goed geschud en dan heeft Noah er 3 briefjes uitgehaald... (had mijn fototoestel niet thuis liggen, dus vlug toch even getrokken met mijn gsm) Winnen een cupcake manicure-setje, een balpen en vochtige doekjes: * Floor en Marjolein * Fashion Queen Nog een troostprijs met een balpen en de vochtige doekje gaat naar: * Loyoya's Kitchen Proficiat lady's, stuur mij zo snel mogelijk een mailtje met jullie gegevens naar petra.cupcake@gmail.com Aan alle andere die niet gewonnen hebben, jammer maar niet getreurd, er volgen nog giveaways! En jullie kunnen natuurlijk zelf nog even online gaan shoppen bij ditsy daisies (waar deze spulletjes van komen). Ik vond de giveaway zelf ook superleuk om te doen!! Ik heb er vele nieuwe, leuke blogs door ontdekt. Bedankt nog eens voor al de volgers en bezoekers en al jullie lieve en leuke comments op mijn posts!!